Oglašavajte vaše nekretnine i vodite elektronsku knjigu gostiju na www.mojstan.org
Molimo vas da popunite formular za registraciju sa preciznim, tačnim i detaljnim informacijama. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

Ispravna email adresa je veoma važna stvar, zato stavite onu koju najčešće koristite i provjerite da li ste je ispravno unijeli.
Email address *
Pridružite se najperspektivnijem regionalnom katalogu privatnog smještaja u regionu
Napomena:
Ukoliko imate problem oko registracije ili prijave na sajt:

- Pogledajte stranicu sa najčešćim pitanjima: https://www.mojstan.org/faq-cesto-postavljena-pitanja
- Kliknite ovde da bi ste obavjestili administratora: https://www.mojstan.org/pocetna/kontakt
Na linku iznad, prijavite problem ili poteškoću radnim danom od 9:00 do 15:00
Pravni okvir
Član 1.
Datum i vrijeme podnošenja vašeg Zahtjeva će se automatski preuzeti sa servera.

Član 2.
Podnošenjem zahtjeva saglasan sam da se fotografije i detalji o nepokretnosti objave na regionalnom portalu mojStan na web adresi www.mojstan.org

Član 3.
Pod ličnom i materijalnom odgovornošću garantujem za istinitost unešenih podataka u ovaj formular.

Član 4.
Prihvatam da na pristigle rezervacije odgovaram samostalno, putem administratorskog dijela portala mojStan, najkasnije u roku od 24 sata po pristizanju zahtjeva.

Član 5.
Nepoštovanje pravila ponašanja dovodi do kvarenja ugleda portala mojStan u cjelini. Saglasan sam da mi u ovim slučajevima trajno budu uskraćene usluge ovog portala.

Član 6.
Obavezujem se da ću detaljno pročitati pravila ponašanje na portalu mojStan na adresi https://www.mojstan.org/pocetna/vazne-informacije/pravila-ponasanja-na-sajtu i u skladu sa njima se ponašati.

Član 7.
Portal mojStan nije odgovoran ukoliko se potvrđena rezervacija otkaže neposredno prije dolaska gosta ili ukoliko se gost ne pojavi. Ipak, činiće sve da se nesavjesnim gostima uskrate usluge ovog portala.

Član 8.
Portal mojStan nije odgovoran ukoliko nakon boravka nastane materijalna šteta. Portal služi za reklamiranje smještajnih kapaciteta, spajanje gosta i iznajmljivača putem napredne aplikacije . Obaveza svih iznajmljivača je da nakon isporučene usluge, pregledaju smještaj i uvjere se da je sve u redu.

Član 9.
Obavezujem se da odmah po postavljanju moje nekretnine na portal mojStan.org, samostalno da AŽURIRAM sve prethodno zauzete termine, kako bi kalendar raspoloživosti moje nekretnine bio 100% ažuran i na taj način bila spriječeno odbacivanja rezervacija usljed dvostrukih rezervacija istog termina.
Regionalni portal za kratkoročno izdavanje i prodaju nekretnina
Jeste li novi ili postojeći korisnik? *
Ako prvi put vidite ovaj formular, vjerovatno ste naš novi korisnik. Mi smo vaše sredstvo za rad.
Izaberite uslugu *
Detalje o paketu pogledajte na https://mojstan.org/cjenovnik a nakon toga izaberite uslugu prema vašoj mjeri.
Izdavanje, prodaja ili oboje? *
Da li imate stan/stanove za kratkoročno izdavanje, prodaju ili i za izdavanje i prodaju? Ovo nam je važno da vam dodjelimo odgovarajuće privilegije na sistemu.
Broj nekretnina koje želite da oglašavate *
Upišite tačan broj nekretnina (smještajnih jedinica) koje oglašavate ili za koje želite da vodite elektronsku knjigu gostiju.
Lokacije nekretnine *
Upišite Država, Poštanski broj i Grad za svaku nekretninu posebno. Primjer: BiH 71000 Sarajevo, Srbija 11000 Beograd i BiH 78000 Banjaluka.
Ime i prezime vlasnika nekretnine *
Tačno ime i prezime vlasnika ili osobe koja se bavi izdavanjem nekretnine
Adresa vlasnika ili osobe koja se bavi izdavanjem nekretnine *
Tačna adresa vlasnika ili osobe koja se bavi izdavanjem nekretnine
Vaš broj mobilnog telefona *
Tačan broj mobilnog telefona osobe koja će raditi administraciju rezervacija, cijena i sl. na portalu mojStan.org (uključiti međunarodni prefiks npr. +38762...
OPIS PROCESA: *
1. Zaprimanje vašeg zahtjeva. 2. Dostavljanje instrukcija za plaćanje 3. Dostavljanje korisničkih kredencijale i pristup do admin dijela portala i dostavljanje instrukcije na koji način ćete unijeti podatke o vašem smještaju. PROVJERITE JOŠ JEDNOM DA LI STE ISPRAVNO UPISALI VAŠU EMAIL adresu jer osim kredencijala i instrukcija, putem istog email-a ćete zaprimati i zahtjeve o rezervacijama.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy