GoPro javítási igény bejelentése
GoPro eszközök garanciális igényének bejelentéséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!
Email address *
Fontos információ!
A GoPro készülékek hivatalos szakszervize a TMX Mobile Solution Szervíz Kft.

Az eszközök 1 év garanciával rendelkeznek, amely a vásárlás helyén vagy a szervizen keresztül érvényesíthető.
Amennyiben Ön jelenti le a garanciális igényét, úgy az eszközért futárt fogunk küldeni, amely ingyenesen elszállítja az eszközt, majd a javítás után visszajuttatja azt Önhöz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 3 napon belüli (72 óra / DOA) ügyintézésre kizárólag, az eladás helye jogosult igényt leadni, készüléket beküldeni!

Ezúton is felhívnánk figyelmét, hogy hibától függetlenül, a készüléken tárolt adatok biztonsági mentéséről / törléséről gondoskodni szíveskedjen, ugyanis a javítás során nem tudunk felelősséget vállalni az adatok biztonságáért, ezek a javítás során sérülhetnek, vagy elveszhetnek, a szerviz adatmentést nem végez. Amennyiben a készülék hibája nem teszi lehetővé az adatok lementését de azok az ön számára nélkülözhetetlenek, kérjük még a szerviz szolgáltatás igénybe vétele előtt forduljon egy adatmentő céghez!

Szervizünk kizárólag garanciális javítást végez, nem garanciális hibával a www.gopro.com/support oldalon tud informálódni.

Javítási bejelentését követően – amennyiben a rendelkezésünkre álló adatok és csatolmány(ok) megfelelnek –, a futár érkezése előtt minimum egy munkanappal elektronikus visszaigazolást küldünk Önnek e-mailben.

Amennyiben szükség van bármilyen dokumentum megosztására a szervizzel, úgy azt kérjük küldje el az info@tmx.hu email címre.


GoPro Karma (Drón) eszközt szervizünk nem javítja, meghibásodás esetén kérjük keresse fel a www.gopro.com/support weboldalt, ahol bővebb információval tudnak szolgálni a javítás menetéről.
Általános tájékoztató a javításra leadni kívánt GoPro készülékekhez
A várható elkészülési idő 5-30 nap amennyiben minden szükséges információ, alkatrész rendelkezésünkre áll.

Jótállás keretében történő javítás feltételei:
• A Készülék jótállás keretében történő javítása díjtalan. A jótállás keretében történő javítás jótállási jegy által nem szabályozott feltételeiről az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) kormányrendelet rendelkezik.
• A Készüléken található, jelen átvételi elismervényben feltüntetett kiegészítők (képernyővédő fólia, díszítés, egyéb saját kiegészítők) a javítás során sérülhetnek, elveszhetnek. Ezért a szerviz felelősséget nem vállal.

Az Európai Unióban értékesített készülékek jótállás keretében történő javításához szükséges dokumentumok:
• Érvényes, a Spinnaker Kft. által kibocsájtott (dátummal, aláírással, bélyegzővel vagy az értékesítő nevével és címével, a készülék egyedi azonosítószámával /IMEI szám vagy gyártási szám/) ellátott jótállási jegy eredeti vagy fénymásolt példánya.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Spinnaker Distribution Kft. által kibocsátott jótállási jegy hiányában a garanciális ügyintézésére nincs lehetőség.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a következő néhány hibajelenségnél, minden esetben kérjük az akkut is mellékelni:
nem kapcsol be, kikapcsolgat, lefagy, hamar lemerül, rövid készenlét

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a következő néhány hibajelenségnél, minden esetben kérjük az akkut, és a töltőt és adatkábelt is mellékelni:
akku nem töltődik fel rendesen, nem tölt, szakadozik a töltés, nem indul el a töltés, hosszú ideig tölt, a készülék nagyon melegszik töltés közben.

Amennyiben a készülék javítási állapotáról információt szeretne kérni a későbbiekben, úgy legyen kedves a készülék IMEI vagy S/N számát felírni. Ennek segítségével tud email-ben a szerviz információval szolgálni az info@tmx.hu címen
Alapadatok
Bejelentő neve *
Bejelentő email címe *
Bejelentő telefonszáma *
Készülék adatai
Készülék típusa *
Fontos: GoPro Karma (Drón) eszközt szervizünk nem javítja, annak meghibásodása esetén kérjük keresse fel a www.gopro.com/support weboldalt, ahol bővebb információval tudnak szolgálni a javítás menetéről.
Készülék sorozatszáma *
Fontos: amennyiben több gyári szám található a terméken, kérjük a jótállási jegyen/számlán is feltüntetett gyári számot adja meg.
Hol található a gyári szám a Karma eszközökön?
Bejelentés típusa *
Fontos: Szervizünk kizárólag garanciális javítást végez. Nem garanciális hibával kérjük a www.gopro.com/support weboldalon kérjen bővebb tájékoztatást.
Hiba leírása *
A vásárlás adatai
Vásárlás helye
Vásárlás ideje *
MM
/
DD
/
YYYY
Felvételi cím
Kérjük adja meg azt a címet, ahol a hibás terméket a futár átveheti Öntől! Amennyiben bármilyen megjegyzése van az átvétellel kapcsolatban, kérjük azt is adja meg a Megjegyzés mezőben!
Cégnév
Település *
Utca, házszám, emelet, ajtó *
Irányítószám *
Felvétel dátuma *
Fontos: Következő munkanapra jelölt felvételt csak abban az esetben tudunk teljesíteni, amennyiben a javítási igény leadása adott munkanapon 14:00-ig megtörtént! A felvételt a Magyar Posta Logisztika végzi, akik az alább beállított napon 8:00 és 16:00 óra között fogják átvenni a készüléket Öntől.
MM
/
DD
/
YYYY
Megjegyzés az árufelvételi címhez
Visszaküldési cím
Kérjük abban az esetben adja meg a visszaküldési címet, amennyiben az különbözik a felvételi címtől!
Település
Utca, házszám, emelet, ajtó
Irányítószám
Megjegyzés a visszaküldési címhez
A TMX Adatvédelmi Tájékoztatóját elolvastam és hozzájárulok, hogy a TMX, mint adatkezelő az általam megadott személyes adataimat kapcsolattartás céljából kezelje. *
A TMX, mint adatkezelő az Ön által megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából kezeli. A TMX Adatvédelmi Tájékoztatója elérhető a www.tmx.hu honlapon. Amennyiben Ön nem járul hozzá személyes adatainak a javítási szolgáltatás céljából történő kezeléséhez, úgy a javítási szolgáltatást nem tudjuk teljesíteni. Ön bármikor kérheti a kezelt személyes adatainak kijavítását és törlését, vagy kezelésének korlátozását és tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen, továbbá gyakorolhatja az adathordozhatósághoz való jogát. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy