Alle Jentan turnering 2018 - lørdag 24. november
Alle Jentan er et samarbeidsprosjekt mellom IK Junkeren og IK Grand Bodø for å styrke jentefotballen. Vårt mål er at det skal bli flere jenter som spiller fotball, og da gjerne i klubben som er naturlig med tanke på skolekrets.

Lørdag 24. november inviterer vi Alle Jentan født 2012, 2011 og 2010 som IKKE SPILLER PÅ NOEN FOTBALL-LAG til gratis turnering i Nordlandshallen under Eat Move Sleep

Praktisk:

Vi deler inn lag ut i fra påmelding etter alder og skolekrets så godt det lar seg gjøre. Hvert lag får en damespiller fra IK Grand Bodø eller rekruttlag som lagleder og hver spiller får minst 3 kamper. Vi prøver å ha maks 6 jenter per lag da spillformen er 3v3 på våre baner med vanter.

Etter turneringen er det selvfølgelig premieutdeling for alle deltakere.

NB! Begrenset antall plasser på dette tiltaket, første jente til mølla som gjelder.

Alle kampene vil bli avviklet lørdag fra klokken 1100-1300. Oppmøte for alle påmeldte er mellom 1000 - 1030 slik at vi får god tid til å registrere alle og plassert de hos sin lagleder for dagen. Se etter Alle Jentan skilt som viser vei til registreringen når dere kommer til Nordlandshallen.
Lagleder på hvert lag vil ha oversikten over kampene til laget, og vil bli foresattes sin kontaktperson under turneringen.

I etterkant av turneringen vil det bli sendt ut en mail til samtlige deltakere med kontaktinformasjon til alle klubbene i Bodø hvor man kan ta kontakt hvis man har lyst å spille mer fotball.

For spørsmål om tiltaket, ta kontakt med Christian Didriksen: christian@ikgrand.no eller 90942396

Alle Jentan logo
Alle Jentan sponsor:
Navn på deltaker *
Your answer
Født *
Hvilken skole går deltaker på? *
Navn på foresatt *
Your answer
E-post foresatt *
Your answer
Telefon foresatt *
Your answer
Eventuelt annet
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service