En kväll för Barncancerfonden
Nybro Vikings IF, i samarbete med Team Rynkeby - God Morgon, presenterar En Kväll för Barncancerfonden i samband med hemmamatchen mot HC Dalen onsdag den 13 februari. Det kommer att vara fri entré för samtliga åskådare.

Nybro Vikings IF och Team Rynkeby – God Morgon har en målsättning om att dra in 50 000 kr till Barncancerfonden i samband med matchen. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden och kommer från matchens publikintäkter.

- Detta är en idé som vi har haft ett tag i föreningen och som vi nu kommer att genomföra i samarbete med Team Rynkeby – God Morgon. Föreningen vill gå i bräschen i Nybro Kommun för att ta ett samhällsansvar och då tycker vi att detta är ett bra sätt att genomföra en aktivitet på. Vi hoppas på att många företag och privatpersoner hjälper oss med insamlingen och att även så många som möjligt kommer på matchen som har fri entré, ju fler åskådare desto mer pengar till Barncancerfonden helt enkelt. Med ett gemensamt krafttag tror jag absolut att vi kan nå vår målsättning på 50 000 kr till Barncancerfonden, säger Nybro Vikings IFs Klubbchef Rasmus Aro.

- Vi är oerhört glada över detta samarbete och hoppas att företag och publik sluter upp i denna viktiga sak så att vi når vårt mål att samla in minst 50 000:- till Barncancerfonden i samband med denna match! Vi hoppas på vinst mot HC Dalen och så småningom hoppas vi att vinna matchen mot cancern. 100% av insamlade pengar går direkt till forskning mot cancer, säger Team Rynkeby – God Morgon representant Tommy Valtersson.

Kent Johanssons utmaning till företag och privatpersoner!

– Jag är en stor Nybro Vikings supporter och tycker att föreningen har tagit ett väldigt bra initiativ med sin insamling till Barncancerfonden. Jag utmanar privatpersoner och företag att vara med och bidra till Nybro Vikings IFs insamling till Barncancerfonden genom att matcha insamlade medel upp till 60 000 kr med samma summa. Det kommer med andra ord att fördubbla föreningens insamling. Antar ni utmaningen?, uppmanar Kent Johansson.


Hur kan ett företag eller en privatperson vara med och bidra?

För en privatperson finns möjlighet att lägga 10 öre, 25 öre, 50 öre och 100 öre per åskådare som kommer till evenemanget. Räkneexempel: 25 öre x 2 000 åskådare = 500 kr

För ett företag finns möjlighet att lägga allt från 1 kr och uppåt per åskådare som kommer till evenemanget. Räkneexempel: 3 kr x 2000 åskådare = 6 000 kr

Du bidrar alltså både till föreningen och till Barncancerfonden! Anmäl ditt bidrag enkelt genom att fylla i detta formulär!

Nybro Vikings IF och Team Rynkeby - God Morgon riktar ett Stort Tack till alla som bidrar till insamlingen.

Företag eller Privatperson? *
Required
Namn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Faktureringsadress *
Your answer
Postnummer och Ort *
Your answer
Bidrag per åskådare *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service