Αίτηση Συμμετοχής σε Σεμινάριο ALS Ιωάννινα
Το σεμινάριο εκπαίδευσης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής (ΑLS) διοργανώνεται από το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Αναζωογόνηση σε συνεργασία με το ΕΣΕΚΥΖ και είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC)

Το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και η τιμή συμμετοχής είναι 270€.

Οι θέσεις για κάθε σεμινάριο είναι μόνον 24. Εάν δεν επιλεγείτε για το παρόν σεμινάριο λόγω αυξημένης ζήτησης, έχετε προτεραιότητα στο επόμενο. Εάν έχετε ήδη κάνει αίτηση για προηγούμενα σεμινάρια δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε εκ νέου τη φόρμα συμμετοχής.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η Ελληνική, άλλα το βιβλίο είναι στα Αγγλικά και θα το παραλάβετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το my.erc.edu.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Επειδή τα χρήματα καλύπτουν ανελαστικά έξοδα του σεμιναρίου, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, ούτε και μεταφορά της θέσης σας σε μεταγενέστερο σεμινάριο, σε περίπτωση μη προσέλευσής σας για κανένα λόγο, μηδενός εξαιρουμένου.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932244473 η μέσω email στο infocprthessaloniki@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service