Ilmoittautuminen "Kenen tarinat, kenen historia"-tilaisuuteen 11.9.2019
Tilaisuus järjestetään Kansallismuseon Karhunpesä-salissa. Paikkoja on rajoitettu määrä. Tähdellä (*) merkityt kysymykset ovat pakollisia. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tilaisuuden järjestää Suomen PEN, Kriittinen Korkeakoulu sekä Kansanvalistusseura. Tilaisuuden järjestämistä tukee Sitra.

Tilaisuus on osa "Sivistys, mikä ihme – keskusteluja ihmisyydestä Euroopassa" -keskustelusarjaa, josta saatte lisätietoja sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen. Sarjan verkkosivujen julkistus tapahtuu viikolla 35.

Lomakkeella kysytään nimi- ja sähköpostiosoitetietoja tiedotus- ja yhteydenpitotarkoituksiin tilaisuuden osalta. Tiedot kerää Kriittinen Korkeakoulu. Tietoja käytetään vain ja ainoastaan tämän tilaisuuden ilmoittautumisiin, ja syntyneet sähköpostilistat hävitetään tilaisuuden jälkeen.

Kriittisen Korkeakoulun yleiseen tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä: http://kriittinenkorkeakoulu.fi/kriittinen/wp-content/uploads/2011/08/TIETOSUOJASELOSTE_KriittinenKorkeakoulu_20.9.2018.pdf
Email address *
Nimi *
Organisaatio
Ruokavaliorajoitteet
Lupa nimi- ja sähköpostiosoitetietojen keräämiseen: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy