Inscripció xerrada "Veure'm per veure't", per Eva Martínez i Miquel Àngel Alabart
Barcelona, 11 de juliol del 2019 a les 19 h. Espai TCI. C. (Pau Alsina, 34. Barcelona) - Activitat gratuïta
Les persones educadores tenim l’oportunitat de construir escenaris d’aprenentatge emocional i relacional que enforteixin els infants que acompanyem. Per això, és necessària una mirada als propis recursos i estratègies, per tal d’establir vincles educatius des d’una versió conscient i madura del que som. Amb aquesta actitud, podrem posar en pràctica les eines necessàries per fer de l’educació un lloc autèntic per aprendre a viure. Quines són aquestes actituds i aquestes eines? Com les aprenem? Com ens serveixen a nosaltres i a les persones que acompanyem? Conversarem sobre tot plegat en una estona distesa entre persones que eduquem.

La xerrada serà gratuïta i s’hi farà la presentació de la formació Pedagogia de l’Acompanyament

Adreçada a persones educadores i acompanyants.

Per participar-hi, cal fer la inscripció prèvia a cotinuació:

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
e-mail contacte *
Your answer
Professió *
Your answer
Lloc de treball *
Your answer
Autoritzes la inclusió de les teves dades en el nostre fitxer per a la recepció d'informació sobre altres activitats de l'Associació Arae? *
Vols fer-nos arribar algun comentari?
Your answer
Informació sobre el tractament de dades
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i el Reglament general de protecció de dades d'àmbit europeu (RGPD), l'ASSOCIACIÓ ARAE t'informa que les teves dades personals seran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat per a la finalitat que tu ens les has facilitat. Si ho estimes oportú, de conformitat amb la Llei Orgànica 15 / 1999 i el RGPD, podràs exercir els drets d'oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les teves dades mitjançant el mail info@araebcn.com. T'informem que el tractament de les teves dades complirà tots els requisits legals quant a ús, confidencialitat i protecció. Pots adreçar-te a nosaltres a través del mail info@araebcn.com per sol·licitar qualsevol informació relativa a la gestió de les teves dades o formular els suggeriments o reclamacions que estimis oportunes.

Així mateix, si així ho has autoritzat, t'informem que la recollida, tractament i inclusió d'aquestes dades en el fitxer de l'ASSOCIACIÓ ARAE s'utilitzarà per enviar-te informació relativa a futurs cursos, esdeveniments o comunicacions sempre de la nostra entitat, inclusivament per mitjans electrònics, a partir de la segmentació de la informació existent en el fitxer. Els termes del tractament d'aquestes dades seran els mateixos explicats en el paràgraf anterior, i per tant mai no seran compartits amb cap altra persona, entitat o empresa sense el teu consentiment.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service