FIŞA DE ÎNSCRIERE - ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE (elevi)
INVITAŢIE la ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN U.E.28, Ediția a VII-a, ON-LINE, 18-20 noiembrie 2020

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Societatea Antreprenorială Studențească, Facultatea de Științe Economice, Centrul pentru Proiecte, Programe și Evenimente Cultural-Artistice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Facultatea de Litere și Științe, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești vă invită, în perioada 18- 20.11.2020, la ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE. EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN U.E.28 – ediția a VII-a care se desfășoară exclusiv ON-LINE.

Scopul proiectului îl reprezintă stimularea performanțelor studenților prin activități extracurriculare, educarea tinerilor în spiritul valorilor europene, dezvoltarea sustenabilă a învățământului universitar din România, afirmarea europeană a tinerilor implicați în activități de educație non-formală.

În cadrul proiectului ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează, vineri, 20 noiembrie 2020, începând cu ora 11.00, ZIUA PORȚILOR DESCHISE ”Student pentru o zi”. Evenimentul se desfășoară exclusiv ON-LINE.

Invităm elevii din colegiile și liceele din regiunea SUD-MUNTENIA să participe la activitățile incluse în proiect.

Agenda evenimentului ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA UPG ”Student pentru o zi”, vineri, 20 noiembrie 2020, disponibil on-line la adresa meet.google.com/vdj-jnvf-wue:
• 11.00 - ÎMPREUNĂ PENTRU UNIVERSITĂȚI EUROPENE „UNITATE ÎN DIVERSITATE”,
• 11.30 - În vizită la facultăți!
-> Prezentarea ofertei educaționale acelor cinci facultăți din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploieşti;
-> Prezentarea proiectelor educaționale extracurriculare dedicate studenților, elevilor și cadrelor didactice.
• 13.00 - Training-ul „DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR DE LEADERSHIP ALE TINERILOR EUROPENI”

Vă așteptăm la evenimentele organizate de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și folosim această ocazie, pentru a vă transmite cele mai bune gânduri!

Pentru înscrierea la acest eveniment, vă rugăm să utilizați formularul de mai jos:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Email *
Nr. telefon
Școala *
Specializarea *
Clasa *
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scopul înregistrării la eveniment *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti. Report Abuse