Neobična večer uz klasiku i jazz
📆 Datum: 18.04.2024. 
🕕 Vrijeme: 19.00 - 20.00
🌏 Mjesto: Dječja kuća
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Predstavljanje slikovnice uz live džeziste za djecu (9+) i roditelje

Predstavljanje slikovnice nakon kojeg će vjerojatno biti teško sudjelovati na bilo kojem drugom. Naime, na ovome će nas pratiti prava svirka super jazzista. 

Predstavljanje će pratiti jazz kvartet u sastavu: Spartaco Črnjarić- gitara, Aldo Foško- klavir, Damjan Grbac- kontrabas, Tonči Grabušić- bubnjevi, draga jazz ekipica koja osim što aktivno svira, dio je edukativnog projekta „Jazz u školama“ s kojim žele djeci prilbližiti jazz glazbu u nadi da će im se netko u budućnosti pridružiti u svirci.

Broj sudionika koji se prijavljuje:
*
Imena i prezimena svih sudionika:
*
Dob maloljetnih sudionika
e-mail kontakt osobe
*
Broj mobitela kontakt osobe
*
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
ℹ Slanjem prijave izjavljujemo da ćemo pohađati upisanu aktivnost/ program/ tečaj prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ćemo pravodobno obavijestiti organizatorice programa Dječje kuće.

Dajemo izričitu privolu Gradskoj knjižnici Rijeka da može obrađivati naše osobne podatke: ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona. Podaci se traže u svrhu slanja potvrde prijave, podsjetnika o održavanju radionice, radi mogućnosti kontaktiranja u slučaju potrebe te radi izrade i ispostave računa u svrhu plaćanja aktivnosti/ programa/ tečaja ako je ono predviđeno prema cjeniku Gradske knjižnice Rijeka.

Prikupljeni osobni podaci čuvat će se onoliko vremena koliko je potrebno za ostvarenje svrhe njihovog prikupljanja, zaštićeni od neovlaštenog pristupa primjenom tehničko-organizacijskih mjera sigurnosti, te se ne smiju koristiti u druge svrhe osim one za koju je dana suglasnost.

Upoznati smo da u svakom trenutku imamo pravo povući ovu suglasnost i to: osobno, poštom ili e-poštom na niže navedene adrese.

📷 Dodatno, dajemo svoju suglasnost da se fotografije, audio i video zapisi snimljeni u sklopu aktivnosti/ programa/ tečaja u Dječjoj kući, a u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka na kojima se osobno nalazimo, objave na internetskim stranicama i društvenim mrežama Knjižnice i Grada Rijeke, te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Dječje kuće. Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događaja.   

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Kontakt: Dječja kuća, Art kvart Benčić, Rijeka, 051 320 016, info@djecjakuca.hr
*
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of gkri.hr. Report Abuse