6è CONCURS DE BOOKTRAILERS. Formulari d'inscripció.
Trobareu tota la informació i les bases del concurs al web http://www.booktrailers.cat.
Moltes gràcies per la vostra participació!
Email address *
Nom del grup *
Integrants (noms) *
Edats dels integrants *
Municipi o municipis on viviu *
EL VOSTRE BOOKTRAILER
Títol que li poseu al vostre booktrailer *
Com descriuríeu el vostre booktrailer? Què és allò que destacaríeu? A quina/es categories creieu que podria optar? *
Vincle a YouTube o Vimeo *
Sobre la privacitat del vídeo, heu d'escollir el mode públic o el mode ocult. És important que no el poseu en mode privat perquè aleshores els membres del jurat no el podran visualitzar. Pel que fa al tipus de llicència, us recomanem que escolliu l'opció creative commons, perquè sempre se us citi quan es comparteixi el vostre treball.
EL VOSTRE LLIBRE
Títol del llibre *
Autor/a *
BIBLIOTECA DE REFERÈNCIA
Heu realitzat el booktrailer animats o amb l'ajuda de la vostra biblioteca de referència. Explica'ns-ho!
Nom de la biblioteca de referència del vostre municipi/barri. Us han animat a participar-hi?
CENTRE EDUCATIU
Heu realitzat el booktrailer com a treball o projecte a l'escola o a l'institut? Explica'ns-ho!
Quin és el vostre centre educatiu i com ho heu treballat a classe? *
DADES DE CONTACTE
És molt important que ens deixis les dades correctament perquè puguem contactar amb el grup en cas que sigueu finalistes d'alguna de les categories.
Telèfon/s de contacte *
Aquests seran els números de contacte que usarem només per contactar-vos si sou finalistes. PREFERIBLEMENT, posar el nom del tutor o professor vinculat en el projecte booktrailers. També podeu posar el telèfon de la biblioteca o el contacte d'algun dels integrants del grup. Especifiqueu al costat del telèfon el nom de la persona i quina relació té amb el projecte booktrailers (EX: professor / integrant / biblioteca)
Email de contacte *
Aquests seran els correus electrònics de contacte que usarem només per contactar-vos si sou finalistes. PREFERIBLEMENT, posar el nom del tutor o professor vinculat en el projecte booktrailers. També podeu posar el mail de la biblioteca o el mail d'algun dels integrants del grup. Especifiqueu al costat del mail el nom de la persona i quina relació té amb el projecte booktrailers (EX: professor / integrant / biblioteca)
Avís legal *
Accepto el tractament de dades per part de Biblioteques de Catalunya, d’acord amb els següents requisits: Responsable: Biblioteques públiques de Catalunya i Universitat Oberta de Catalunya Finalitat: recollir informació sobre els participants al Concurs de Booktrailers, així com fer arribar informació relacionada amb el concurs i les activitats de les biblioteques. L'enviament d'aquest formulari comporta l'acceptació íntegra de les bases del concurs i l'autorització a difondre els booktrailers en el canals digitals de les entitats organitzadores. Legitimació: el seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions. Destinataris: es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis. Drets: els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça lletra@uoc.edu, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.