VEBINARI: KOJE SU PREDNOSTI DIGITALNOG AKTIVIZMA I KOJI SU NAM ALATI DOSTUPNI?
Digitalni aktivizam postaje sve popularniji u poslednjih nekoliko decenija, kao posledica tehničkih inovacija u oblasti masovne komunikacije. Samim tim, on je svakodnevni alat aktivista i pruža različite mogućnosti, bez presedana, za dostizanje velikog broja građana i građanki. Upravo iz tog razloga te pozivamo da učestvuješ na vebinarima koji će biti održani 26. i 27. avgusta na temu prednosti i dostupnih alata digitalnog aktivizma odnosno 30. i 31. avgusta kada ćemo govoriti o praktičnoj upotrebi ovih alata.

Vebinari koji se organizuju predstavljaju početni korak za sve one koji implementiraju IKT i digitalne strategije u okviru svojih aktivnosti sa ciljem aktivnog uključivanja zajednice.

U četvrtak 26. i petak 27. avgusta od 12 odnosno 15h govorićemo o [Digitalnom aktivizmu – njegovim prednostima i dostupnim alatima], odnosno o kratkoj istoriji digitalnog aktivizma kao i svim manama njegove upotrebe, kroz fokus na tehnologije vebinara i njihovu aktivnu primenu u zajednici u post-pandemijskom periodu.

U ponedeljak 30. i utorak 31. avgusta od 12 odnosno 15h fokusiramo se na [Promovisanje aktivizma digitalne zajednice – korišćenje mrežnih alata za stvaranje pozitivnog društvenog uticaja], kroz prolazak kroz konkretne alate poput newsletter-a, digitalnih biltena i banera, anketa na internetu i njihovoj primeni u radu civilnog društva.

Neophodno je da se prijaviš ovde, kao i da označiš koji ti od predviđenih termina odgovara. Na sam dan vebinara će ti putem imejla stići obaveštenje sa linkom za pristup. Vebinari će trajati između 60 i 90 minuta i održavaju se na engleskom jeziku, a namenjeni su aktivistima i predstavnicima organizacija civilnog društva sa područja Zapadnog Balkana.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Organizacija/Institucija/Fakultet *
Email adresa *
Molimo te da označiš koji ti termin odgovara za učešće na vebinaru na temu [Digitalni aktivizam – prednosti i dostupni alati]? *
Molimo te da označiš koji ti termin odgovara za učešće na vebinaru na temu [Promovisanje aktivizma digitalne zajednice – korišćenje mrežnih alata za stvaranje pozitivnog društvenog uticaja]? *
Ukoliko imaš dodatnih napomena i komentara - ovo je tvoj prostor!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beogradska otvorena škola. Report Abuse