Amma-keskuksen sähköpostitiedotteet
Alempana on lyhyt kuvaus eri sähköpostitiedotteiden sisällöstä. Jos haluat saada kyseisen jakeluryhmän tiedotteita niin vastaa 'kyllä', jos et halua, niin vastaa 'ei'. Vastaamatta jättäminen tulkitaan 'ei' vastaukseksi. Jokaisesta ryhmästä voit luonnolliseti poistua Ilmoittamalla siitä lähettäjän osoitteeseen tai osoiterekisteri@amma.fi .

Mikäli et vastaa lainkaan tähän lomakkeeseen, niin "liity postituslistalle" valinnat jäävät voimaan.Email address *
Ammacenter
Ammacenter@amma.fi jakelussa lähetetään yhdistyksen isoimmista tapahtumista tietoa, kuten Amman Suomen vierailusta, kesäretriitistä yms. ja sekä Amma-tiedote 1-3 kertaa vuodessa. Satunnaisesti lähetetään hallintotehtäviin 'haetaan tehtävään' ilmoituksia. Näitä viestejä tulee noin 3-5 kertaa vuodessa.

Teknisten ja sähköpostien suodatusasetusten vuoksi sähköposti voidaan tarvittaessa lähettää myös osoitteesta ammacenter@gmail.com
Clear selection
Uutisviestit
Uutisviesti@amma.fi viestissä tiedotetaan yleisiä tiedotteita koskien amma-toimintaa Suomessa ja joskus myös muuallakin. Saatat saada myös Amman hyväntekeväisyyskohteista tietoa. Uutisviesti@amma.fi viestejä lähetetään keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa.

Sähköpostisuodatusasetusten vuoksi viesti saatetaan tarvittaessa lähettää osoitteesta ammainfo@gmail.com
Clear selection
IAM
iam@amma.fi sähköpostijakelussa lähetetään IAM kurssi-ilmoituksia 2-5 kertaa vuodessa. IAM-meditaatiosta saat enemmän tietoa oheisesta linkistä http://www.amma.fi/tule-mukaan/iam-meditaatiokurssit.html
Clear selection
GreenFriends (Luonnon ystävät)
GreenFriends tiedottaa luontoretkistä, luennoista ja erilaisista tapahtumista, jotka liittyvät tavalla tai toisella luontoon tai luonnonmukaiseen viljelyyn.

Amman GreenFrienseistä voit lukea lisää tuolta => http://www.amma.fi/tule-mukaan/greenfriends.html
Clear selection
Paikallisjakelut
Joillakin paikallisryhmillä on oma alueellinen ryhmä, joissa tiedotetaan kyseisen alueen koskevaa informaatiota, joka ei katsota kuitenkaan kiinnostavan muualla Suomessa asuvia henkilöitä.

Kaikkien paikallisryhmien jakeuryhmiä ei ole tässä mainittu mutta halutessasi voit saada tarkempaa tietoa kunkin paikallisryhmän yhteyshenkilöltä. Yhteystiedot löytyvät tuolta => http://www.amma.fi/tule-mukaan/amma-illat.html
Pääkaupunkiseutu
helsinki@amma.fi jakelussa saat tiedotuksia 5-8 kertaa vuodessa, koskien Helsingin satsang-ryhmän tiedotteita ja muita tiedotteita, jotka koskevat lähinnä pääkaupunkiseudulla ja sen lähistöllä asuvia henkilöitä.
Clear selection
tampere@amma.fi
tampere@amma.fi jakelussa saat tiedotuksia noin 1-2 kertaa kuukaudessa, koskien Tampereen satsang-ryhmän tiedotteita ja muita tiedotteita, jotka koskevat lähinnä Tampereella ja sen lähistöllä asuvia henkilöitä.
Clear selection
Yhteystiedot
Ainakin paikkakunta ( postitoimipaikka ja postinumero) olisi hyvä olla jos saat paikallisjakelun viestejä
Sukunimi Etunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy