Formular de înscriere curs Jean Monnet - Dă valoare ideilor tale! 2019
Vă rugăm să completați cu atenție prezentul formular de inscriere.
Datele sunt confidențiale și vor fi utilizate exclusiv pentru crearea bazei de date aferentă acestui curs și pentru completarea certificatelor de absolvire.
Pentru a valida înscrierea Dumneavoastră, vă rugăm ca, la prima întâlnire, să depuneți o copie simplă după cartea de identitate și una după diploma de master (sau adeverința de masterand, pentru studii de masterat în curs de desfășurare). Cele două copii sunt obligatorii. În absența acestora înscrișii își vor pierde calitatea de participant la cursul nostru.
Locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.
Coordonator curs: CS. dr. Sorin Mazilu
Numele şi prenumele Dumneavoastră *
Your answer
Gen *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Locul naşterii (Localitate/Județ) *
Your answer
Țara *
Your answer
Prenumele tatălui (sau al mamei) *
Your answer
Domiciliul stabil *
Your answer
Telefon *
Your answer
Adresă de e-mail *
Vă rugăm să vă asigurați că adresa introdusă este corectă, pentru a putea primi detaliile aferente cursului.
Your answer
Denumire Master absolvit (sau la care sunteți înscris/-ă) *
Your answer
Menționați care este locul de muncă prezent
Your answer
Care sunt motivele pentru care vă înscrieți la curs? *
Your answer
Sunt de acord cu procesarea de către Centrul de Studii Europene a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular, în următoarele condiţii: Categorii de date prelucrate: Nume, Prenume, Email, Telefon. Sunt de acord ca datele mele să fie procesate în următoarele scopuri: (1) Comunicarea prin email şi/sau telefon în vederea rezolvării solicitării trimise de mine către CSE; (2) Înregistrarea prezentului acord de prelucrare. Datele vor fi stocate de către CSE până la finalul proiectului. Datele cuprinse în acest formular vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările şi completările ulterioare. Faţă de cele prezentate, vă rugăm să vă daţi în mod expres consimţământul (art. 8 alin. 1 lit. (a) din Legea 677/2001) pentru prelucrarea şi transmiterea datelor cu caracter personal pe care le veţi furniza, prin completarea prezentului formular, pentru a fi utilizate exclusiv în scopul evaluării aplicației (art. 4 alin.1 lit. b din Legea 677/2001). Vă informăm că în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 (art. 12-18) aveţi dreptul la informare, acces la date precum şi dreptul de opoziţie. *
Vă mulțumim!
După centralizarea datelor tuturor înscrișilor, veți primi un e-mail de confirmare, împreună cu alte detalii cu privire la desfășurarea cursului nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service