Wat wil je leren over klantwervende webinars?
Op donderdag 1 februari 2018 organiseer ik een live pilot webinarworkshop over klantwervende webinars in mijn nieuwe hometown Eindhoven. Webinars zijn in 2017 namelijk mijn grootste lead generator geweest. Ik deel dan graag mijn best practices, do's en don'ts en wat ik geleerd heb van de guru's. De focus: steengoede inhoud die klanten oplevert!

Natuurlijk wil ik de workshop zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoefte. Dus mijn vraag aan jou: wat wil je leren over klantwervende webinars? Jouw input helpt me om de best mogelijke live workshop te maken én helpt me ook in de ontwikkeling van het online programma dat ik daarover aan het maken ben.

Cadeautje: onder alle reacties verloot ik een coachingscall van 30 minuten waar je me alles mag vragen over webinars óf free publicity (reacties svp uiterlijk 31 december a.s.).

Tnx for taking the time!

Groet,

Stephanie Aukes
http://www.supastar-pr.com

Email address *
Wat is je naam?
Your answer
1. Wat wil je leren over klantwervende webinars? (daarmee bedoel ik een webinar waarin je ook een betaald aanbod doet, of een uitnodiging doet voor een vrijblijvende afspraak bijvoorbeeld met als uiteindelijk doel om nieuwe klanten te werven)
Your answer
2. Heb je al eens een webinar gegeven met als doel nieuwe klanten te werven?
3. Ben je tevreden met wat je webinar je aan klanten oplevert? Waarom wel of niet? En waar ligt het volgens jou aan dat je succes hebt of juist weinig/geen succes hebt?
Your answer
4. Wat is je grootste uitdaging in het (gaan) geven van verkoopwebinars?
Your answer
5. Wat houdt je mogelijk tegen om (meer) klantwervende webinars te geven?
Your answer
Heb je interesse om de pilot training bij te wonen op 1 februari 2018 in Eindhoven? Laat je naam en e-mailadres achter als je daarover meer info wilt ontvangen. Deze eerste training ga ik tegen een speciaal pilot tarief geven.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service