Meld je aan als supporter van PostNL Pride
Beste collega, vriend(in) van PostNL,

PostNL Pride is het netwerk dat zich binnen PostNL inzet voor volledige acceptatie van Lesbische -, Homoseksuele -, Biseksuele - en Transgender medewerkers.

Het netwerk wil dat werknemers trots kunnen zijn op wie ze zijn en zich vrij voelen om voor hun geaardheid uit te komen. Jezelf kunnen zijn op het werk, werkt gewoon een stuk lekkerder.

Iedere PostNL werknemer die sympathisant van PostNL Pride is of wil zijn, vragen wij om gratis supporter te worden! Met meer supporters krijgen we meer voor elkaar.

Een groot en breed gedragen netwerk, maakt ons sterk en weerbaar binnen de organisatie en stelt ons in staat er optimaal te werken aan de PostNL Pride doelstellingen.

Vul hieronder je gegevens in, en dan word je meegenomen in de nieuwsbrieven van PostNL Pride over aanstaande evenementen en meer. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met pride@postnl.nl.

Namens PostNL Pride bedankt voor je lidmaatschap!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam: *
Achternaam: *
E-mailadres: *
Geboortedatum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer:
Woonplaats: *
Land: *
Standplaats werk: *
Werkzaam bij: *
Functietitel:
Wil je dat we je opbellen om je welkom te heten en meer te vertellen over het PostNL Pride netwerk en de activiteiten? *
Algemene voorwaarden lidmaatschap PostNL Pride

Lees de algemene voorwaarden hieronder goed door, en accepteer ze onderaan de pagina.

Bijdrage
Lid zijn is gratis. Bij deelname aan activiteiten kan een eigen bijdrage gevraagd worden. PostNL Pride ziet erop toe dat de activiteiten betaalbaar blijven.

Bescherming persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens zullen door PostNL Pride worden behandeld conform de regelgeving omtrent bescherming persoonsgegevens. Indien je hebt aangegeven anoniem lid te willen zijn, zullen we extra zorgdragen om niet ongewenst te communiceren en je naam zal niet op ledenlijsten worden gecommuniceerd.

Door dit formulier in te sturen ('submit') geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Mocht je niet akkoord willen gaan, sluit dan het venster af ZONDER het in te sturen.
Hieronder kan je overige opmerkingen of vragen kwijt als je die hebt.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy