Onderzoekslesboek hbo-ict
Beste hbo-ict docent,

Er is bij ons een vraag neergelegd of we een onderzoekslesboek willen ontwikkelen voor hbo-ict opleidingen.
We zijn daarom erg nieuwsgierig naar wat voor lesmateriaal er op dit moment voor onderzoekend vermogen gebruikt wordt binnen hbo-ict opleidingen, en wat daarin bevalt danwel mist.

De vragenlijst bestaat uit 8 vragen. Mocht u op sommige vragen geen antwoord weten is dat geen probleem. Stuur gerust de vragenlijst ook door naar collega's.
Als je de vraag aan het eind invult met je emailadres, dan maak je kans op een bol.com cadeaukaart die we onder de inzendingen verloten.

Met vriendelijke groet,

Danny Plass,
HBO-i Werkgroep Open Onderzoek in Onderwijs
Docent hbo-ict Saxion.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bij welke hogeschool en opleiding bent u actief?
Wat voor lesmateriaal wordt er binnen uw opleiding op dit moment gebruikt voor onderzoekend vermogen? (bijv. boek (graag met titel en auteur als bekend), of online materiaal, of zelfgemaakt materiaal)
Waarom is voor dit lesmateriaal gekozen? Wat bevalt specifiek aan dit lesmateriaal? Denk zowel vanuit het oogpunt van de docenten als de studenten.
Wat zijn eventuele tekortkomingen van dit lesmateriaal? Wat had u graag anders gewild? Denk zowel vanuit het oogpunt van de docenten als de studenten.
Heeft u behoefte aan boek dat specifiek zou worden ontwikkeld voor goede aansluiting met hbo en de ict beroepspraktijk? Waarom (wel/niet)?
Heeft u eventueel interesse in meedenken (bijv. deelname in focusgroep) danwel reviewen van materiaal in het kader van een dergelijk te ontwikkelen boek?
Heeft u nog andere vragen of opmerkingen voor ons?
Uw emailadres om kans te maken op de cadeaubon (en evt. vervolgcontact in het kader van de twee vragen hierboven):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy