Hora del conte de menuts
Una vegada al mes a la biblioteca Elisenda us oferim una sessió de contes de petit format especialment pensada per als més menuts del poble i les seves famílies. Amb cançonetes, jocs de dits i contes curts els infants de 0 a 3 anys, que han començat a descobrir la música de les paraules amagades en els llibres, reforçaran l’escolta atenta i sobretot, gaudiran!

Si voleu gaudir de l'activitat, ompliu aquest formulari! També podeu fer la vostra inscripció per telèfon (93 492 59 59) o presencialment a la biblioteca.

Email address *
Nom del nen o nena *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Edat del nen/a (en mesos) *
Your answer
Sou usuaris de la biblioteca? *
Quantes persones voleu venir? *
Seleccioneu quantes persones vindreu a l'activitat. Recordeu que és una activitat pensada per infants de 0-3 anys. Si porteu els germans grans, és preferible que no tinguin més de 5 anys per tal que gaudeixin dels contes. Pels nens més grans tenim l'Hora del Conte tots els dimecresa les 18h. Si teniu algun dubte, si us plau, veniu o truqueu a la biblioteca (93 492 59 59).
Important!
L'assignació de plaça es farà per ordre de rebuda de la sol·licitud. En breu rebreu un correu electrònic per confirmar-vos la plaça.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service