PRA-DAFTAR Program Labur Saham™ : Strategi Pelabur Tersohor
Mentor Pelaburan Saham #1 Malaysia

Berusia 43 tahun dan berkelulusan dalam bidang Diploma Analisa Pelaburan dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) dari UiTM, Ijazah Sarjana dalam bidang (Kewangan) dari Universiti Putra, Malaysia serta Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician(CFTe).

Beliau telah diiktiraf sebagai Bursa Marketplace Top Social Influencer of the Year 2018 (sebahagian daripada Bursa Malaysia) dan The 100 Most Influencial Young Entrepreneurs 2019. Segala perkongsian beliau adalah berkenaan pelaburan saham yang sah di sisi undang-undang.

Beliau telah melibatkan diri dalam bidang pelaburan saham di Bursa Malaysia lebih daripada 20 tahun dan merupakan pemegang Lesen Perkhidmatan Pasaran Modal selama 18 tahun. Beliau juga merupakan Best-Selling Author untuk 11 buah buku iaitu Jejak Mentor Pelaburan Saham, Mudahnya Pelaburan Saham, Jom Melabur Secara Santai, Melabur atau Melebur, 101 Kesilapan Pelabur, Kenali Asas Candlestick, Seni Analisa Chart Pattern, Jom Melabur Syariah di Bursa Malaysia, Trader Malas vs Trader Genius, Boleh K.U.R.U.S - Strategi Pelabur Bijak - 30 Tips Mudah Untuk Mengkaji Saham dan Saham di Hatiku - Kisah Kejayaan Pelabur Tegar.
TARIKH : *akan dimaklumkan
Lokasi sebenar akan dimaklumkan menerusi SMS / Emel


.

*Kami memastikan maklumat peribadi anda sulit dan selamat
Anda Ingin Hadiri Seminar di Lokasi Mana? *
Nama Penuh *
Umur
Emel *
No Telefon (Mobile No) *
Pastikan nombor yang mempunyai aplikasi WhatsApp
Adakah Anda Pernah Mengikuti Program Hj Mohd Asri Sebelum Ini? *
Adakah Anda Pernah Terlibat Dengan Pelaburan Saham Di Bursa Malaysia? *
Pekerjaan *
Purata pendapatan bulanan *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asri Ahmad Academy Sdn Bhd. Report Abuse