Anmälan lag till SM i poetry slam i Uppsala
SM i poetry slam 2023 består av två tävlingar: en individuell tävling och en lagtävling.

I lagtävlingen står två eller flera poeter samtidigt på scen. För att anmäla ett deltagande lag, fyll i formuläret nedan. Inget urval sker för lagtävlingen. Om platserna skulle ta slut deltar de lag som anmälde sig först. Observera att lagtävlingen är helt fristående från den individuella tävlingen. Det innebär att en trupp från en slamort som också vill tävla som lag behöver göra en separat anmälan för detta (via detta formulär). 

Förutom att svara på några frågor om dig själv samt lämna kontaktuppgifter vill vi också att du delar länk till ett filmklipp där du läser någon av dina dikter. Se till att den länk du skickar fungerar och går att öppna och visa från olika enheter och konton. Ofullständig anmälan kommer eventuellt inte att behandlas.

Anmälningsavgiften är 400 kr/lag. Observera att ni även behöver boka och betala boende och resor på egen hand. Lagtävlingen kommer att äga rum lördag 20/5, men ni är såklart välkomna att medverka i workshops, aktiviteter mm. även under torsdag och fredag.

SM i poetry slam 2023 äger rum på Reginateatern i Uppsala 18-20/5. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lagnamn *
Namn på samtliga medlemmar i laget *
E-post till kontaktperson *
Telefonnummer till kontaktperson *
Kommer ifrån, alt. bostadsort *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy