3 oktober 2019 – 18.00-21.00 uur: Innovatie in de adviesbranche

De Nederlandse adviesmarkt is in de crisistijd (2008-2013) met zo’n 30% gekrompen. Niet zo gek dat er toen verschillende geluiden opkwamen dat de sector het volledig over een andere boeg zou moeten gooien (Christensen, 2013, SIOO, 2013). De adviesmarkt zou niet “zomaar” in een conjuncturele maar een structurele crisis verkeren. Alleen met radicaal andere business modellen zouden adviseurs succesvol kunnen zijn (SIOO, 2013). Zijn die er gekomen en zijn ze disruptief geweest? Is de disruptie nog steeds gaande? Zag Christensen terecht of ten onrechte spijkers in de adviesbranche.
Op basis van een gezamenlijk onderzoek tussen het Young Consulting Network, de ROA en de VU postacademische opleiding ‘Executive Master Management Consulting’ gaan we in oktober met elkaar het gesprek aan over disruptie in de adviesmarkt: Hoe heeft de Nederlandse adviessector zich ontwikkeld in de afgelopen jaren? Wat zijn de belangrijke trends en innovaties voor de komende jaren?
Op donderdag 3 oktober 17.30-21.00 uur vindt een bijeenkomst plaats waarin de uitkomsten van het onderzoek worden gepresenteerd door de onderzoekers en we interactief in gesprek gaan.

PROGRAMMA:
Wanneer: Donderdag 3 oktober 17.30-21.00 uur
Waar: Villa Jongerius, Kanaalweg 64, 3527 KX, Utrecht
Programma: Presentatie onderzoeksresultaten
Walking diner
Worldcafé
Paneldiscussie

Meld je nu alvast aan door hieronder je gegevens in te vullen:
Email *
Voornaam *
Achternaam
wat is je geboortedatum?
MM
/
DD
/
YYYY
Naam adviesbureau
Heb je dieetwensen waar we rekening mee dienen te houden?
Ik neem voor het eerst deel aan een evenement van de ROA en jullie mogen contact met me opnemen voor een lidmaatschap of abonnement:
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy