Bön på Torpkonferensen 2018, anmälan och rekommendation!
Tack för att du vill vara med och betjäna i bön på torpkonferensen! Vår längtan är att bönen på Torpkonferensen ska vara en möjlighet att få träna sig i både personlig och strategisk förbön för att bli utrustad och inspirerad att fortsätta be hemma i församlingen.
Email address *
Förnamn: *
Your answer
Efternamn: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Församlingsgemenskap jag tillhör: *
Även om du inte är medlem i en församling eller tillhör en traditionell församling, förutsätter vi att du som förebedjare, finns med i någon form av församlingsgemenskap som är lokal.
Your answer
Ort: *
Your answer
Namn på föreståndare, pastor, ungdomsledare eller annan ledare som kan rekommendera dig att vara med i förbönen på Torp: *
Your answer
Mailadress eller mobilnummer till personen ovan: *
Your answer
Jag har varit med i bönearbetet på torp tidigare *
Required
Strategisk bön
Från måndag kl. 18.00 till söndag kl. 18.00 pågår det strategisk bön för konferensen i bönerummet under estraden. Olika team ber i tretimmars pass genom hela konferensen. I den strategiska bönen får du vara med och be för ett skeende på området i stort men även detaljnivå kring vad som händer i dom olika samlingarna. Vi strävar efter att deltagarna i möjligaste mån är med hela veckan, eftersom det är ett team man jobbar med blir det lättare ju mer sammansvetsad man blir under veckan. Om du vill anmäla dig anmäler du dig till ditt önskade pass eller klickar i valfritt så delar vi ut ett pass till dig.
Personlig förbön:
I slutet av bibelstudier, kvällsmöten och nattmöten erbjuds det ofta förbön. Här behövs många förebedjare som vill vara med och betjäna de som söker förbön.
Är det något övrigt du vill dela med oss?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms