Consum cooperatiu: Diferents models cap el consum conscient
Dissabte 5 de maig del 2018 a les 11:00h. | Cooperativa Gafarrons | c/ Marina, 39 (Premià de Mar)

Jornada on parlarem sobre el present i futur del cooperativisme agroecològic.

Amb la presència de La Magrana Vallesana (Granollers), L’Egarenca (Terrassa), l’Estrella (Mataró), Els Gafarrons (Premià de Mar) i Ricard Espelt, autor de la tesi: “Consum autogestionat en l’era de la Societat Xarxa. El paper de les TIC en el consum cooperatiu de productes agroalimentaris”

Cloenda amb pica-pica i Install Party d’alternatives de consum responsable a càrrec d’Opcions Consum Responsable


http://ateneucoopmaresme.cat/event/consum-cooperatiu-diferents-models-cap-el-consum-conscient/

Confirmar assitència *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Nom de la iniciativa o empresa que representes
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades decaràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer ”Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom”. La finalitatdel fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.

Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades decaràcter personal.

La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat adgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service