Δήλωση συμμετοχής στο δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Swing αρχαρίων
Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα Swing - Lindy Hop που θα γίνουν τη Δευτέρα 27/01 στις 19.15, την Τετάρτη 29/01 στις 21.45 και το Σάββατο 01/02 στις 16.30.

*Όλα τα μαθήματά μας γίνονται στο Rhythm Hoppers dance studio, Ευρυμέδοντος 8, Κεραμεικός.
*Τα νέα τμήματα αρχαρίων θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα και θα γίνονται κάθε Δευτέρα στις 19.15, την Τετάρτη στις 21.45 και το Σάββατο στις 16.30.
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ρόλος χορευτή
Leader-> αυτός/ή που "οδηγεί" το χορό, προτείνοντας κινήσεις. Συνήθως αντρικός ρόλος. / Follower-> αυτός/ή που "ακολουθεί" το Leader. Συνήθως γυναικείος ρόλος.*
ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι πιθανό να μη μπορέσουμε να δεχθούμε όλες τις/τους followers που κάνουν αίτηση χωρίς παρτενερ (Leader). Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως ο αριθμός των αιτήσεων από followers είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτός των leaders.

*Eνθαρρύνουμε τους μαθητές μας να διαλέξουν το ρόλο που τους ενδιαφέρει περισσότερο χορευτικά, ανεξάρτητα από το φύλο τους.

Συνήθως, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για followers που δηλώνουν χωρίς leader. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο δοκιμαστικό, μπορείτε να δηλώσετε μαζί με κάποιο leader.
Ρόλος χορευτή *
Όνομα παρτενέρ
Αν θες να γραφτείς σαν χορευτικό ζευγάρι με κάποιον/α, γράψε το όνομά του/της. Πρέπει και ο παρτενέρ σου να κάνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΤΗΣΗ και να γράψει το δικό σου όνομα!

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι πιθανό να μη μπορέσουμε να δεχθούμε όλες τις/τους followers που κάνουν αίτηση χωρίς παρτενερ (Leader). Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως ο αριθμός των αιτήσεων από followers είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτός των leaders.
Όνομα παρτενέρ:
Your answer
Σε ποιό δοκιμαστικό μάθημα θα ήθελες να έρθεις; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy