Ilmoittaudu Auroras-mentoriksi, syksy 2024
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mentoriksi syksyn 2024 Auroras-ryhmiin.

Auroras-mentorointi
Auroras-verkosto tukee Suomeen muuttaneiden koulutettujen naisten työuria ja suomen kielen oppimista ryhmämentorointimallilla. Yhdessä ryhmässä on 2-4 mentoria ja 4-8 aktoria. Työelämäteemoja käsitellään keskustelun kautta, mikä samalla vahvistaa aktoreiden suomen kielen taitoa. Mentoreina toimivat suomalaista työelämää tuntevat naiset, jotka puhuvat sujuvaa suomea. 

Ryhmätapaamisten lisäksi Auroras tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia erilaisten tapahtumien ja koulutusten kautta. Toiminta-alue on koko Suomi. Toistaiseksi ryhmät ovat painottuneet pääkaupunkiseudulle, mutta perustamme jatkuvasti uusia ryhmiä. Jos etsit palkitsevaa vapaaehtoistoimintaa, olet kiinnostunut monikulttuurisuudesta ja tunnet suomalaista työelämää, Auroras on juuri sinua varten!

Mihin sitoudut?
Auroras-mentorit sitoutuvat ryhmämentorointiin mukaan yhden ryhmäkauden ajaksi kerrallaan. Uudet ryhmät aloittavat syyskuussa ja helmikuussa. Ryhmätapaamisia on yhteensä 12 kertaa, ja ryhmät tapaavat kerran viikossa 2 tunnin ajan. Mentorit valmistelevat ja alustavat tapaamiset työelämäteemoihin liittyen, ohjaavat keskustelua ja jakavat omia vinkkejä ja kokemuksiaan. Tapaamiskertojen suunnittelun tueksi tarjoamme valmiin materiaalin.

Kaikki ryhmiemme sijainnit eivät ole vielä varmistuneet, mutta päivitämme lomakkeen tietoja sen mukaan, kun saamme tiloja vahvistettua. Voit ilmoittaa ensisijaisen ja toissijaisen ryhmätoiveesi. Pyrimme toteuttamaan mentoreiden ensisijaiset toiveet. Voit ilmoittaa tällä lomakkeella myös alustavan kiinnostuksesi, jolloin olemme sinuun elokuussa yhteydessä.

Syksyn aikataulu
  • Vahvistamme mentoreiden ryhmävalinnat viimeistään viikolla 35.
  • Uusien mentoreiden yhteinen perehdytys järjestetään torstaina 22.8. klo 17-19 Zoomissa.
  • Uudet ryhmät ja mentorit voivat varata viikoilla 34-37 Auroras-työntekijöiltä yhteisen suunnitteluajan, jossa käydään mentoreiden ja aktoreiden toiveita sekä Auroras-materiaaleja yhdessä läpi.
  • Mentorit voivat osallistua täydentävään koulutukseen "Mielenterveyden tukeminen vapaaehtoistyössä" tiistaina 27.8. klo 15-17 Zoomissa. Koulutus on yhteinen kaikille Suomen Akateemisten Naisten Liiton kotoutumistoimintojen vapaaehtoisille (Auroras-verkosto, Luetaan yhdessä -verkosto ja Toisto-malli).
  • Ryhmät alkavat viikolla 37 ja päättyvät viikolla 49.
Lämpimästi tervetuloa mukaan mentoriksi!

Lisätietoja antaa:
hanna-leena.saavalainen@auroras.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero *
Saako yhteystietosi jakaa oman Auroras-ryhmäsi muille mentoreille ja aktoreille? *
Required
Ikä *
Sukupuoli *
Miltä ammattialalta olet? *
Miksi haluat Auroras-mentoriksi? *
Liitä tähän linkki LinkedIn-profiiliisi. Jos sinulla ei ole LinkedIn-profiilia, lähetä meille CV:si osoitteeseen info@auroras.fi. *
Missä ryhmässä haluat ensisijaisesti toimia mentorina? *
Missä ryhmässä haluat toissijaisesti toimia mentorina? *
Milloin haluat aloittaa mentorina toimimisen?
Clear selection
Haluatko tilata Auroras-uutiskirjeen?
Clear selection
Mistä sait tiedon Auroras-toiminnasta? *
Onko jotain muuta, mitä haluaisit kertoa?
Lomakkeen kautta tietosi tulevat Auroras-työntekijöiden käyttöön ja ne tallennetaan järjestelmäämme. Käytämme tietojasi vain Auroras-verkostoon liittyvään tiedottamiseen. Emme jaa niitä verkoston ulkopuolelle. Emme säilytä tietoja, mikäli et haluaisikaan toimia mentorina.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse