Kysely Kouvolan seudun yhdistystoimijoille
Kaikumedia on ESR-rahoitetun Kaiku -osallisena Kouvolassa hankkeen toimenpiteenä toteutettava media- ja digipalvelu paikallisille yhdistys- ja yhteisötoimijoille. Vakiinnutamme Kaikumedian toimintaa palvelemaan ja auttamaan Kouvolan seudun yhdistystoimijoita myös jatkossa erilaisten mediapalveluiden osalta. Kuulisimme erittäin mielellämme, mitä ja millaisia palveluita yhdistyksesi tarvitsee ja miten Kaikumedia voisi niitä toteuttaa.
Vastaamalla kyselyymme olet mukana kehittämässä paikkakunnan yhdistyksille parempia palveluita ja mahdollisuuksia näkyä paremmin yhä vaativimmissa media- ja viestintäympäristöissä.

Kiitos osallistumisestasi jo etukäteen!

Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta: info@kaikumedia.fi tai numerosta 040 590 5655 / Tanja Rautavirta (Kaikumedian tuottaja ja uravalmentaja)
Ovatko Kaikumedian palvelut sinulle entuudestaan tuttuja?
Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, mitkä nykyisistä palveluistamme ovat tuttuja tai mitä niistä olette hyödyntäneet?
Mitä media- ja digi- tai muita palveluita voisit ja haluaisit hyödyntää?
Testaamme palveluitamme yhteistyössä yhdistystoimijoiden kanssa vuoden 2020 aikana. Olisiko yhdistyksesi kiinnostunut kokeilemaan joitain yllä luetelluista palveluista maksuttomasti ja antamaan niistä sitten meille avointa palautetta?
Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, jätäthän yhteystietosi, niin voimme olla sinuun ja edustamaasi yhdistykseen yhteydessä, kiitos :)
Your answer
Avoin palaute, toivomukset ja terveiset - Miten Kaikumedia voi jatkossa olla avuksi? Missä yhdistyksesi tarvitsee apua?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy