REGISZTRÁCIÓ - ThetaFloating Tanfolyam

IDŐPONTOK: 

  • 2023. december 8-10. 
  • 2024. január 12-14.
  • 2024. február 16-18.

IDŐTARTAM: 3 nap (péntek 14-20 óráig, szombat-vasárnap 9.30-16.30-ig)

HELYSZÍN: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4.  1.em. 6.a. (bejárat a Kresz G. utca felől, szürke saroképület, fekete rácsos kapunál, kapucsengő 6. )  

A PROGRAMOT TARTJA:  Boros Ildikó  (kompetencia-fejlesztő tréner, intuitív egészség coach) 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 89.000,-Ft.  A programon a helyed a részvételi díj felének átutalásával tudod lefoglalni - 45.000,-Ft - , természetesen fizethetsz egy összegben is.  Gránit Bank - Boros Ildikó - 12100011-18604104. Az űrlap kitöltését követően tudom számodra kiállítani a számlát, melyet az e-mail fiókodba kapsz meg.

KÉRDÉSED VAN: Ha bármilyen kérdésed van, írj nekem a hello@borosildi.hu  e-mail címre.

Szeretettel várlak a programon,
Boros Ildi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Melyik időpontra jelentkezel? *
NÉV: *
TELEFONSZÁM:   *
SZÁMLÁZÁSI CÍM:  *

Az Adatkezelési Tájékoztatót itt tudod elolvasni.   https://www.borosildi.hu/adatkezeles-tajekoztato/   HOZZÁJÁRULÁS SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ  -   Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az általam megadott személyes adataimat  (név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím) az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje. Jelen hozzájárulás visszavonását bármikor kérelmezhetem az Adatkezelőtől.  A WORKSHOP egy önismereti célú csoportos foglalkozás, nem orvosi vagy pszichoterápiás folyamat. A hatályos jogszabályok szerint a workshop nem helyettesíti az orvosi kezelést. Kérünk, hogy betegség esetén, testi vagy pszichés tünetegyüttesével mindenképp keresd fel orvosod. Tudomásul veszem, hogy a workshop nem irányul és nem jogosít fel egészségügyi tevékenység folytatására, sem annak kiegészítésére, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.  HOZZÁJÁRULÁS HÍRLEVÉL KÜLDÉSHEZ  -  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő  időközönként tájékoztató hírlevelet küldjön az aktualitásokról, hírekről, rendezvényekről. Hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom a Leiratkozás linkre kattintva.

*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy