Ανάλυση - Μελέτη Ασφαλιστικών Αναγκών
Αγαπητοί/ες  κύριοι/ες,

Κατόπιν της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας της Ελλάδος που τέθηκε σε ισχύ στις 30/9/2013, ενεργοποιείται ο κανόνας της προσυμβατικής ενημέρωσης του πελάτη, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ. 190/2006 μέσα από διατάξεις των Πράξεων 30 & 31.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής υποχρεούται πριν από τη σύναψη κάθε ασφάλισης, να ενημερώνει τον υποψήφιο πελάτη για τα προσωπικά του στοιχεία, να συλλέγει σε ειδικό έντυπο τις ανάγκες του, να τις αναλύει, να του παρουσιάζει τις προτάσεις ασφαλιστικής κάλυψης καθώς και να αιτιολογεί με  επαγγελματικά κριτήρια τους λόγους για τους οποίους προτείνει την κάθε ασφαλιστική του πρόταση.

Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό & έντυπο υλικό με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τις πράξεις 30 & 31.

Το παρόν αρχείο θα αποτελέσει για εσάς και για την οικογένειά σας ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και θα σας βοηθήσει στην αποσαφήνιση των αναγκών σας και στην οριοθέτηση των μελλοντικών σας στόχων.

Επίσης  στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το έντυπο πληροφοριών Διαμεσολαβητή, το οποίο περιέχει αναλυτικά στοιχεία για το ποιοι είμαστε.
https://komvos-insurance.gr/wp-content/uploads/2019/01/entipo-pliroforion-diamesolaviti.pdf

Με την συμπλήρωση του εντύπου αναγκών που ακολουθεί μας δίνετε την δυνατότητα να ετοιμάσουμε για εσάς μια αναλυτική Μελέτη για τους κινδύνους που σας αφορούν και τρόπους αντιμετώπισης τους.

Με εκτίμηση,

Νακόπουλος Αθανάσιος
Μεσίτης Ασφαλίσεων
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
                                            Κόμβος Μεσίτες Ασφαλίσεων
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy