Skabertrang Aarhus #7: Intro til Ableton Live

Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til arrangement om musikproduktion i Ableton Live den 15. februar kl. 19.30 på Promus.

Bliv din egen producer - intro til musikproduktion i Ableton Live
På dette introduktionskursus giver sanger/producer Vibeke Falden dig et indblik i musikprogrammet Ableton Live, der er et fremragende redskab til at få nye idéer og producere færdige sange. Du vil få et indblik i bl.a. opbygning, muligheder og selvfølgelig konkrete tips og tricks til at komme i gang med at producere. Vibeke deler også ud af sine egne erfaringer og viser eksempler fra sine produktioner.

Før kurset kan du downloade en 90-dages gratis trial fra ableton.com og følge med fra din egen laptop mens kurset foregår.

Om Vibeke Falden
Vibeke Falden er sanger/producer og udøvende artist, og har beskæftiget sig med elektronisk musikproduktion/live performance siden 2008. Udover at udgive musik i navn, er hun grundlægger af og producer i det nordatlantiske musikkollektiv GFD Collective, som i november 2021 var på turné i Grønland. Hun er også medstifter af MODlyd, et aalborgensisk musikproduktionsnetværk for kvinder og kønsminoriteter hvis aktiviteter blandt andet består af events, camps og showcases.
http://vibekefalden.dk

Skabertrang Aarhus præsenteres af AUTOR i samarbejde med PROMUS, Aarhus

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen - du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.


Praktisk
Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Intro til Ableton Live m. Vibeke Falden
Dato: Tirsdag den 15. februar 2021 kl. 19.30
Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.


Når du tilmelder dig kurset accepterer du betingelserne og giver samtykke til, at DJBFA må opbevare og behandle dine oplysninger. Læs mere i DJBFAs betingelser og privatlivspolitik: https://www.djbfa.dk/om-djbfa/organisation/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn
Email
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy