Otvoreni poziv - Periskop 2021
Pozivamo umjetnice_ke i umjetničke kolektive iz Hrvatske koji djeluju na području suvremenog plesa da prijave predstave suvremenog plesa na otvoreni poziv za sudjelovanje u programu Periskopa 2021. Prijava se vrši putem obrasca u nastavku u tri kategorije:

1. recentne predstave suvremenog plesa umjetnica_ka / umjetničkih kolektiva iz Hrvatske
2. novi horizonti - za radove suvemenog plesa u nastajanju ili završene predstave koji su prvi autorski radovi umjetnica_ka / umjetničkih kolektiva iz Hrvatske
3. lokalni_e autori_ce - za predstave suvremenog plesa umjetnica_ka / umjetničkih kolektiva s područja Rijeke i okolice

Prijave se zaprimaju putem obrasca u nastavku do 1.6.2021. Odabrane_i umjetnice_i / umjetnički kolektivi bit će obavješteni o rezultatima natječaja putem e-maila najkasnije 15.6.2021.

Periskop osigurava: izvedbeni prostor, osnovne tehničke uvjete na sceni i tehničara_ku zvuka i rasvjete za generalnu probu i izvedbu, honorar, smještaj, putne troškove i jedan topli obrok dnevno.

Festival suvremenog plesa i novog cirkusa - Periskop manifestacija je koja okuplja umjetnice_ke iz Hrvatske i inozemstva. Organizira je Prostor Plus, s ciljem decentralizacije plesne i cirkuske umjetnosti u Hrvatskoj te jačanja umjetničkih, izvedbenih i edukacijskih potencijala suvremenog plesa i novog cirkusa u Rijeci. Ove se godine Periskop planira održati od 30.8 do 6.9.2021. u Rijeci. Moguće su prilagodbe programa i termina festivala zbog okolnosti uzrokovanih COVID-19.

Više informacija o festivalu potražite na www.periskopfestival.com.

Festival Periskop financijski podržavaju Grad Rijeka i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske. Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova. Prostorima Filodrammatice upravlja SU Molekula.
Ime izvođača_ice / umj. kolektiva *
Kategorija *
Kontakt osoba *
E-mail kontakt osobe *
Tel. / Mob. kontakt osobe *
Ime predstave *
Trajanje predstave *
Mjesto izvođenja *
Ukupan broj izvođača_ica, tehničkog i ostalog osoblja koje dolazi *
Ukupan iznos izvođenja predstave bez troškova puta (bruto) *
Ukupan iznos troškova prijevoza *
Jeste li u mogućnosti izdati račun? *
U slučaju da ste u mogućnosti izdati račun upišite tražene podatke (ime organizacije, ulica i broj, poštanski broj i grad, OIB) *
Ovdje stavite poveznicu na video zapis cijele predstave (youtube ili vimeo) *
Ovdje stavite Wetransfer poveznicu sa ZIP folderom s 1. fotografijom/ama u rezoluciji od 300 dpi, i 2. tehničkom listom i opisom tehničkih potreba i napomena za izvođenje. Molimo nazovite folder: Ime-izvođača_Ime-predstave. *
Kratki opis predstave na hrvatskom i engleskom jeziku (svaki do 1000 znakova s razmacima) *
Kratka biografija izvođača_ice / umj. kolektiva na hrvatskom i engleskom jeziku (svaki do 1000 znakova s razmacima) *
Tekst sa zaslugama (credits) na hrvatskom i engleskom jeziku *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy