Anmälan till #SSU2022 festival
#SSU 2022 festival är SSU:s största sammankomst för medlemmar. Vi kan stolt presentera att årets upplaga kommer att äga rum centralt i Stockholm och har fått namnet #SSU2022 Festival. Festivalen kommer att ge dig som medlem möjligheten att lära dig mer om politik, hur vi vinner val, lära känna nya SSU:are från hela landet – och ha väldigt kul samtidigt! Det blir både Prideparad och konsert under helgen.

Vi kommer att erbjuda massor av spännande föreläsningar, workshops, seminarium, sociala aktiviteter, musik, dans, chansen att få träffa ministrar och knyta vänskapsband med SSU:are för resten av livet.

Första anmälningsperiod: 13 maj–13 juni.
Senast den 13:e juni meddelar du ifall du fått en plats på festivalen. Alla medlemmar åker på en plats får sitt distrikt. Det är SSU-distrikten som fördelar de platser de tilldelats. Ifall du efterfrågar en bekräftelse och information innan den 13:e juni kan ni kontakta ert distrikt.

Datum: 5–7 augusti 2022
Festivaldeltagare anländer olika tider på fredagseftermiddagen 5 augusti, den officiella invigningen sker på lördagsmorgonen. Festivalen avslutas på söndagseftermiddagen 7 augusti.

Plats: Norra Bantorget, Stockholm
Festivalen kommer vara på Norra latin och Folkets hus i centrala Stockholm, 10 minuters gångavstånd från Stockholm Centralstation.

Boende: Centrala Stockholm
Deltagare kommer att få dela rum med upp till fem andra personer. Varje sängplats har eget eluttag, USB-uttag och sänglampa. I varje rum finns ett badrum med dusch. Sängkläder och handduk ingår.


Vid frågor gällande #SSU2022 festival kontakta festival@ssu.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
Personnummer *
Min könsidentitet är *
Jag behöver resa till Stockholm bokad av SSU-förbundet *
Om ja på frågan ovan: ange från vilken ort du ska resa till Stockholm
Vilken tid kan du tidigast åka på fredagen den 5:e augusti?
Time
:
Jag behöver hemresa bokad av SSU-förbundet *
Om ja på frågan ovan: ange destination för hemresa
Jag är över 18 år och vill INTE ha boende i Stockholm *
Minderåriga deltagare måste bo på anvisad logi som förbundet bokat. Deltagare över 18 år som har eget boende i Stockholm kan välja att bo hemma.
Har du ett eller flera av följande uppdrag/roller i SSU? *
Required
SSU-distrikt *
Kost/allergier *
Ange om du har allergier, olika intoleranser eller av religiösa/etiska skäl inte äter vissa livsmedel. All mat som serveras kommer vara vegetarisk.
Required
Övrig information om mig som är viktigt för SSU-förbundet att känna till
Om du är under 18, vänligen ange kontaktuppgifter till en vårdnadshavare (för- och efternamn, telefon och e-post)
Vilken t-shirt storlek har du?
Clear selection
Jag samtycker att SSU behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR samt att uppgifter jag angivit i detta formulär kan delas med nödvändiga leverantörer som möjliggör arrangemanget (såsom resebokare, hotell, matleverantörer och dylikt). *
Medgivande kring synlighet i SSU:s externa kommunikation *
Jag samtycker till att personuppgifter i form namn, bostadsort, bilder och rörliga bilder (i filmer och webbsändningar), som jag förekommer i under evenemanget får användas för publicering i SSU:s externa och interna kanaler: webbplats, sociala medier samt i SSU:s verksamhet tills vidare och i upp till fyra år. Bildmaterialet kan komma att användas av SSU-förbundet, lokala avdelningar, Socialdemokraternas partikansli alternativt att en av SSU:s förtroendevalda står som avsändare. Jag godkänner också den lagring av personuppgifter som krävs för att SSU-förbundet ska behålla medgivandet så länge som det gäller.
Är detta ditt första nationella SSU-arrangemang? *
Villkor för anmälan: anmälan är bindande, genom att skicka in deltagaranmälan intygar du att du kommer delta om du får en plats. Vid avhopp faktureras ditt SSU-distrikt en avanmälningsavgift. Vid sen avanmälan höjs avgiften, meddela ifall du får förhinder för deltagande så fort som möjligt. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SSU. Report Abuse