TRY theatre - prijavnica
Dragi roditelji, vrijeme je za novu sezonu kreativnosti, glume i druženja!

Ispunjenjem ove prijavnice Vaše dijete će dobiti termin za audiciju koja će se održati sredinom rujna. Ove godine TRY theatre upisuje četiri grupe polaznika od trećeg razreda osnovne škole do maturanata, koje ćemo rasporediti u Elementary School, Middle School, Junior High School i Senior High School grupe. Radionice će se održavati dva puta tjedno u popodnevnim satima u HKD-u na Sušaku, a svi prijavljeni će nakon završetka prijava dobiti točan termin audicije na mail.

Audicija će biti održana kao ogledni sat gdje će sva djeca raditi na zajedničkom projektu, što će nam dati uvid u njihovu energiju, maštovitost i međusobnu komunikaciju. Za audiciju se nije potrebno posebno pripremati.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. PODACI O RODITELJU/SKRBNIKU
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
Broj mobitela *
Email *
Ove školske godine članarinu za TRY theatre želim plaćati *
2. PODACI O POLAZNIKU
Ime i prezime polaznika *
Datum rođenja *
Škola *
Razred *
Redovna školska nastava polaznika je organizirana *
Kako ste čuli za TRY theatre radionice?
3. PODACI O POLAZNIKU ZA BAZU PODATAKA GLUMACA
Baza podataka glumaca je element TRY theatre-a kroz koji surađujemo s produkcijskim kućama. Produkcijske kuće će imati priliku pogledati naš portfolio glumaca te izabrati glumce za suradnju na raznim projektima. Popunjavanjem niže navedenih podataka dajete pristanak da se isti podaci podjele s produkcijskim kućama i sličnim institucijama, u svrhu suradnje na filmovima, serijama, reklamama i sličnim projektima. Uvid u podatke imaju isključivo djelatnici udruge TRY theatre i verificirane produkcijske kuće s kojima ostvarujemo suradnju. Sama objava podataka ne obavezuje Vaše dijete na sudjelovanje u projektu te ćemo svaki upit od strane produkcijskih kuća iskomunicirati s Vama.
Ispunjavanjem ovog dijela prijavnice dajete pristanak i na korištenje fotografija Vašeg djeteta na web stranici te svim popratnim TRY theatre sadržajima kao što su naša Facebook i Instagram stranica.
Visina
Boja očiju
Boja kose
Dodatni strani jezik (ukoliko ga dijete govori)
Izvanastavne aktivnosti i hobiji (osim TRY theatre-a)
Glumačko iskustvo (ukoliko je dijete do sada imalo priliku sudjelovati u glumačkom projektu)
4. PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
Molimo Vas da u nastavku otvorite link te pročitate naša pravila o zaštiti osobnih podataka.
https://drive.google.com/open?id=1H1UxJ8AtjXMIhG6qLELPOMF5weFerYVW
Potvrđujem da sam pročitao/la te da sam suglasan/a sa "Pravilima zaštite osobnih podataka". *
Required
4.1. WHATSAPP
Whatsapp je društvena mreža u širokoj upotrebi koju većina djece već posjeduje na svojim mobitelima. Ovim putem od Vas tražimo suglasnost da naši voditelji mogu stupiti u kontakt s djecom putem Whatsappa radi lakše i brže komunikacije s djecom. Ovim se putem obvezujemo da navedenu mogućnost nećemo upotrebljavati u druge svrhe.
Ovim putem potvrđujem da sam suglasan/suglasna da se moje dijete kontaktira putem društvene mreže WhatsApp kako bi djelatnicima TRY theatre-a olakšalo komunikaciju sa djetetom. *
Required
Ukoliko ste suglasni, molimo da unesete broj mobitela polaznika:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy