Studieresa till Oxford, UK - ISIS & Diamond Light Source

Den 28-30 november besöker vi Rutherford Appleton Laboratory i Harwell utanför Oxford, där neutronacceleratorn ISIS och synkrotronljusanläggningen Diamond Light Source är belägna. Vi får träffa forskare med ansvar för om- och utbyggnader, driftansvariga och personer med inköpsansvar för att få en bild av möjligheter för svenska och danska företag att bli leverantörer.
Vi avreser på eftermiddagen den 28 november och tillbringar 29 och 30 november med att bli guidade runt anläggningarna samt träffa nyckelpersoner. Våra engelska värdar slår generöst upp portarna och ger oss tillgång till massor av information om framtidsplaner, upphandlingsmetoder och teknikbehov.

ANMÄLAN SENAST fredagen 11 november.

PRAKTISK INFORMATION - Studieresa till ISIS och Diamond Light Source 28-30 november
Studieresan kommer att vara späckad med matnyttigt innehåll för de företag som vill veta mer om Europas stora forskningsanläggningar och hitta möjligheter att bli leverantör.
Deltagare betalar själva sin resa och sitt uppehälle. Var och en betalar själv hotellrummet och gemensam middag 29/11. Vi har reserverat rum för alla som vill på Oxford Spires Four Pillars Hotel. Rumspriset är 130 pund och det tillkommer 20 pund för en gemensam trerätters middag, alltså totalt 280 pund. Om något företag önskar skicka två representanter är priset för dubbelrum 140 pund per natt.

För busstransfer och luncher erbjuder vi ett paket med
- transfer i buss från Heathrow till vårt hotell i Oxford och tillbaka till Heathrow
- buss till och från hotellet till anläggningarna
- två luncher vid forskningsanläggningarna
Paketet betalas till IUC Syd till självkostnadspris.

Bussen från Heathrow hämtar i anslutning till flyget från Köpenhamn 28 november, SK 1517, 16.30–17.40 och lämnar oss på Heathrow i god tid inför hemresan med flyg till Köpenhamn 30 november, SK 506, 17.00–19.55.

DU BOKAR FLYG OCH BETALAR FLYGBILJETT SJÄLV. Var ute i god tid.

Om någon önskar resa med annat flyg går detta givetvis bra. Ni får då arrangera egen transfer med taxi till hotellet eller till forskningsanläggningarna. Meddela i så fall vilka nätter vi ska boka övernattning för och andra avvikelser från den ordinarie planen.

Vid frågor om studieresan, vänd dig till:

Anna Hall
0725-544865
anna.hall@iucsyd.se

Mats Larsson
0733-552411
mats.larsson@iucsyd.se

Arne Jensen
+45 24 64 92 55
arnje@fysik.dtu.dk


  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question