Les entitats de Rubí en temps de coronavirus
Amb aquest formulari volem sondejar les necessitats i la situació de les diferents entitats de la ciutat arrel de la crisi del coronavirus, per tal de presentar propostes a l'Ajuntament de Rubí.
La pandèmia ens ha obligat a tancar activitats, suspendre tallers, aturar les reunions, deixar de fer activitats de recaptació com les moltes que es feien en festa major, etc.
A la vegada però la gent que participa a les entitats, o la gent que se'ns acosta, pot tenir més necessitats que mai derivades de la crisi.

El formulari és curt, t'animes a fer-lo? La primera pregunta ens ajudarà a situar el teu col.lectiu, però si prefereixes participar anònimament, no la responguis.

(Per si no ens coneixes: som l'Alternativa d'Unitat Popular, una candidatura local amb una regidora a l'oposició de l'Ajuntament, però molta gent fent activisme a associacions i carrers. Ens trobaràs a les xarxes com a @Auprubi i a la web https://auprubi.cat. Si ens vols escriure, ho pots fer a auprubi@gmail.com o a la regidora a bcb@ajrubi.cat)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
La meva entitat es diu,
La meva entitat és de l'àmbit, *
Required
Amb la Covid19 la nostra activitat, *
La pandèmia i les seves conseqüències ha fet que, *
Required
Pots explicar una mica com ha impactat la crisi en la teva entitat?
Necessiteu recursos especials o diferents dels d'altres anys per a poder continuar amb l'activitat de la vostra entitat? *
Si heu respost que si, podeu explicar què necessitarieu?
L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb vosaltres durant la pandèmia? Amb quin objectiu? Heu rebut algun suport concret o especial de l'Ajuntament durant la pandèmia? *
Quines demandes farieu al govern local per a fer suport a les entitats de la ciutat?
I a nosaltres o a l'oposició en general?
I per acabar, pots escriure aquí qualsevol cosa que ens vulguis fer arribar. Gràcies!!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy