Naroči se na e-novice MC Šentjur
Kot naročniku/ci naših novic ti pošiljamo vabila na delavnice, predavanja, izobraževanja, dogodke in prireditve, ter obvestila o priložnostih za sodelovanje v različnih projektih, izmenjavah, prostovoljstvu in drugo.
Občasno posredujemo novice ali obvestila mladinskih društev in drugih organizacij, ki delajo z mladimi oziroma jih ocenimo, kot dobro priložnost za mlade (zaposlitev, sodelovanje v različnih projektih in podobno).

Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjaviš, tako da pošlješ sporočilo »Odjava od e-novic« na e-naslov: mladi@ra-kozjansko.si.

Več informacij:
Mladinski center Šentjur
03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si
Ime in priimek: *
Poštna številka: *
Poštna številka nas zanima zato, da izvemo iz katerega kraja prihajaš. Podatek nam koristi kadar pri pripravi programa za mlade razmišljamo, da bi ga izvedli v katerem drugem kraju.
Leto rojstva: *
Letnica tvojega rojstva nas zanima, da bolje poznamo starostno skupino naročnikov na e-novice. Hkrati s tem podatkom lažje oblikujemo program za mlade, saj imate mladi glede na svojo starost različne potrebe in interese.
Tvoj e-mail: *
Prijava na e-novice *
Prijavljam se na e-novice Mladinskega centra Šentjur, ki jih bom prejemal/a na zgoraj naveden e-mail, to so vabila na delavnice, predavanja, izobraževanja, dogodke in prireditve, ter obvestila o priložnostih za sodelovanje v različnih projektih, izmenjavah, prostovoljstvu in drugo ter občasno posredovane novice ali obvestila mladinskih društev in drugih organizacij, ki delajo z mladimi in ki predstavljajo dobro priložnost za mlade (zaposlitev, sodelovanje v različnih projektih in podobno).
Required
Postopek odjave od e-novic *
Svojo naročnino na prejemanje e-novic Mladinskega centra Šentjur prekineš tako, da pošlješ sporočilo "Odjava od e-novic" na e-naslov: mladi@ra-kozjansko.si
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy