Kerstengelen
Engelen zijn Gods overvloed, een cadeau voor mensen. Met recht wat je noemt een Godsgeschenk! Waar mensen Gods woorden horen, ervaren, daarop reageren, zijn engelen in het spel.
Tijdens de tijd van advent willen we in de Marekerk gemeente een Kerstengelenproject op zetten. Het doel van dit project is de onderlinge verbondenheid tussen gemeenteleden bevorderen. Zeker in deze vreemde Corona-tijd willen we proberen extra om te zien naar elkaar.

Het is de bedoeling dat een Kerstengel gedurende de vier weken van Advent iemand anoniem bemoedigt, ondersteunt, een kaartje of een bloem stuurt. Als afzender zet je niet je eigen naam maar “je Kerstengel uit de gemeente” op het kaartje.
Dit geeft de Kerstengel de gelegenheid om iets te delen wat je anders niet zo snel zou doen. Het geeft ook de gelegenheid om engel te zijn voor iemand waar je normaal geen contact mee hebt. Er zit geen (verplicht) bezoek aan vast. Juist de verrassing dat er onverwachts iets leuks in de brievenbus zit of aan de deur hangt is wat mensen vaak zo raakt.

Het gaat om het gebaar, om een maal per week iets van verbondenheid te laten merken.

Aanmelding als Kerstengel of als iemand die door een Kerstengel verrast wil worden kan door middel van dit aanmeldformulier. Ook kun je gemeenteleden waarvan je vindt dat die door een Kerstengel verrast mogen worden, aanmelden.

Vanuit de engelenbank zullen we de matching verzorgen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy