Изберете продукти
НАПРАВЕТЕ СВОЯТА ПОРЪЧКА НА КОМПЛЕКТ ТАБЛА, МАГНИТЕН ПЪЗЕЛ ИЛИ ТЕСТЕ КАРТИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ПРИ ДЕЦАТА.

ПО-ДОЛУ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ВСЕКИ ОТ ПРОДУКТИТЕ В ЖЕЛАНА ОТ ВАС БРОЙКА.

От падащото меню към всеки от продуктите посочете бройка. Ако не желаете да поръчате някой от продуктите изберете опция "Не желая комплект" за него.
КАРТИ С ЕМОЦИИ
Тесте от 53 уникални карти с различни емоции (име на емоцията на български и английски език, описание на емоцията и визуализиране с червения безименен герой) + 5 карти с въпроси, "Барометър на емоциите" и "Пътечка с предизвикателства" за провеждане на игри. Това са първите по рода си авторски карти с емоционални състояния за деца. Картите пристигат в торбичка за съхранение, с указания за ползване и няколко много забавни игри за развитие на Емоционална интелигентност - за индивидуална и групова игра у дома и в учебните заведения.
Повече информация: http://funtazia.bg/komplekt-eq-karti-za-igra-s-emotsii/
Колко тестета карти желаете да поръчате? *
Ако не желаете тесте карти изберете опция "Не желая тесте".
УЧЕБЕН КОМПЛЕКТ ОТ 16 МИНИ-ТАБЛА
Първият български детски комплект учебни табла за развитие на ЕИ при децата за работа у дома и в учебно или специализирано заведение. Съдържа 16 различни цветни мини-табла (формат А5) с безплатни методически указания за използване. Отлични за работа у дома и в учебното заведение.
Повече информация: http://funtazia.bg/komplekt-detski-eq-tabla/
Колко комплекта от 16 мини-табла желаете да поръчате? *
Ако не желаете картонен комплект изберете опция "Не желая комплект".
МАГНИТНИ КОМПЛЕКТИ "ДНЕВНИК НА ЕМОЦИИТЕ"
Всеки комплект включва пъзел от 12 броя ламинирани магнитни фигури и инструкции за провеждане на 7 игри и упражнения, 7 дискусионни теми за разговори с децата и над 25 идеи за уроци и занимания с тях. Повече информация на: http://funtazia.bg/magniten-komplekt-emotsionalna-inteligentnost-pri-detsata
Колко броя магнитни комплекти желаете да поръчате? *
Ако не желаете магнитен комплект изберете опция "Не желая комплект".
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy