Wat fijn dat je mee wilt doen!
Zet in dit formulier de vinkjes bij welke rol of rollen jij zou willen vervullen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bardienst, Keukendienst
Als je bar dienst draait ben je het visitekaartje van onze vereniging. Hoe dankbaar zijn onze bezoekers als ze 's ochtends kunnen genieten van een kopje koffie of thee. Hoe later de middag des te gezelliger het wordt en kan er genoten worden van een drankje. Hoe alles werkt en hoe de drankjes geserveerd worden wordt je natuurlijk uitgelegd als je dit prettig vind. Met de keuken dienst bereid en verkoop je de broodjes, snacks en andere etenswaren, je beheert gewoon je eigen keuken. Kortom twee leuke, dankbare en belangrijke rollen binnen onze vereniging, welke vul jij in? (Mag ook alle twee ­čśŐ)
Wedstrijdsecretariaat
Als wedstrijdsecretariaat ben je op zaterdag ochtend en begin middag de spin in het web voor de jeugdwedstrijden. Je ontvangt de teams en informeert hen over welke kleedkamer zij mogen gebruiken en op welk veld zij spelen. Je zet de limonade voor de rust klaar in de kleedkamers. Je bent de eerste lijn voor vragen van de teams en hun trainer, als je deze vraag niet kan beantwoorden is er altijd een achter vang om de vraag aan door te spelen. Dit is een super leuke rol, als je van contact met mensen houd is dit echt iets voor jou. Zet jij hier jouw vinkje?
Scheidsrechter
Zonder de scheidsrechter geen voetbal. Jij bent onmisbaar voor onze vereniging. Niet iedereen is een Bjorn Kuipers, misschien ben je daar bijna of moet je nog je eerste wedstrijd fluiten. Binnen onze vereniging is er plaats voor iedere scheidsrechter. Heb je begeleiding of coaching nodig dan krijg je deze. Geef hieronder aan welke vorm of vormen zou willen fluiten en welke ervaring je hebt,
Beschrijf hier je niveau of ervaring als scheidsrechter
Schoonmaak
Ben jij een aanpakker dan zitten we op jou te wachten. We mogen trots zijn op ons complex, om deze netjes te houden en te zorgen voor een hygi├źnische omgeving voor tijdens en na het sporten hebben we jou nodig. zet hier een vinkje als je een paar uurtjes wil schoonmaken om hiervoor te zorgen.
Vul hieronder je gegevens in
Voor en achter naam *
Indien je kinderen hebt die lid zijn vul dan hier hun voor en achter naam in
Mobiel telefoonnummer *
Email adres *
Hoe verder........
Bedankt voor het invullen, als je op verzenden drukt krijg je een bevestiging dat je antwoord opgeslagen is. Er zal contact opgenomen worden door de kantinecommissie, Scheidsrechterscommissie of het wedstrijdsecretariaat om je in te plannen. Tot op of langs het veld!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy