De Drakentemmers
Via dit formulier kunt u kaarten bestellen voor een voorstelling van "De Drakentemmers" , gebracht door Kon. Harmonie Volharding Kessel-Lo.

Er was eens, lang geleden... of nee, er is vandaag een draak! In Leuven! Een kleintje, die niet kan slapen en dan maar de wijde wereld intrekt. Hij belandt van het ene avontuur in het andere, en dat gaat niet zonder slag of stoot.

De harmonie brengt deze wervelende reis tot leven met muziek van de bovenste plank dat ook de volwassenen zal bekoren. Jeugdige luisteraars moeten bovendien extra hun oren spitsen, want we rekenen op hun hulp om de draak terug te vinden. Zo'n weggelopen draak, die tem je beter samen!

Online ticketverkoop is mogelijk tot donderdag 28 november, 21u00. Daarna enkel nog ticketverkoop aan de kassa van de Minnepoort, vanaf 30min vóór aanvang van de voorstelling.

www.harmonievolharding.be
Email address *
Ticket/s op naam van -: *
Your answer
Tickets voor *
Stoel reservatie is helaas NIET mogelijk
De plaatsen zijn "vrije zit", dat betekent dat u mag gaan zitten waar u wilt. Reserveren van stoelen is helaas niet mogelijk.
Wij raden u aan op tijd te komen als u graag op een bepaalde plaats wilt zitten.
Heeft u speciale wensen (bv. rolstoel), gelieve dit te vermelden onder "Opmerking", onderaan dit formulier. Iemand van de werkgroep zal contact met u opnemen hierover.
Aantal tickets +12jr (€10)
Your answer
Aantal tickets <12jr (€5)
Your answer
Totale prijs:
Your answer
Ik wens mijn tickets na betaling -: *
(*) Tickets op voorhand laten bezorgen via (naam):
Your answer
Betaling
Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op BE08 7343 3441 7613, ovv "Drakentemmers" en uw naam, ten laatste donderdag 28/11.
Na ontvangst van betaling zullen wij uw tickets klaarleggen aan de kassa van de Minnepoort op de dag van de gekozen voorstelling (vanaf 30min vóór de aanvang van de voorstelling) of op voorhand meegeven met de hierboven genoemde muzikant van Harmonie Volharding.
Opmerking, vraag of speciaal verzoek?
Your answer
Meer van Harmonie Volharding -?
Harmonie Volharding verzorgt jaarlijks een twee-tal concerten en organiseert daarnaast nog enkele neven-activiteiten zoals bv. een muzikale brunch of spaghetti-dag.
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten, gelieve dat hieronder aan te duiden.
Contact zal verlopen via e-mail.
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van verdere activiteiten van Harmonie Volharding *
Wij zien u graag op zaterdag 30 november of zondag 1 december in de Minnepoort te Leuven.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service