Formular înscriere @În Căutarea Dansului
Evenimentul are loc la Muzeul de Transport Public Corneliu Mikloși, începând cu ora 18.00

de/cu Alexandra Mihaela Dancs

"În Căutarea Dansului" reprezintă o trecere prin arhiva de mișcări și povești ce aparțin sau nu procesului de lucru și o încercare de a da acestora o nuanță performativă. "Căutarea" a început în 2019 la Centrul Național al Dansului București și a continuat, mai apoi, la Casa Tranzit din Cluj și la AREAL. Gândit pentru un public restrâns, solo-ul se adaptează în permanență prezentului și realității imediate, se dezvoltă în funcție de specificul locației și capătă noi semnificații în conexiune cu experiențele mai mult sau mai puțin performative, acumulate până la momentul respectiv.

Spectacolul "În Căutarea Dansului" a fost realizat în 2022 în cadrul unei rezidențe coregrafice la AREAL, în cadrul stagiunii de toamnă Corp.AREAL.

Durata - 1 hr

Programul conferinței și al evenimentelor conexe fac parte din evenimentul D.A.N.C.E™ | Dance.Artists.Network. Conference.Encounter la Timișoara, în conexiune cu Adunarea Generală a Rețelei European Dancehouse Network (din care AREAL face parte) și face parte din programul “Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în Anul 2023” finanțat de Primăria Orașului Timișoara prin Centrul de Proiecte. Evenimentul este organizat în parteneriat cu EDN, rețea finanțată de Uniunea Europeană.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prenume și nume *
Email *
Telefon *
Câte locuri dorești să rezervi? *
De unde ai aflat de acest eveniment? *
Required
Ai întrebări pentru noi?
GDPR: Sunt de acord ca datele mele să fie preluate pentru a fi contactat(ă) în vederea participarii mele în cadrul evenimentului (numele, prenumele, mail, telefon) și pentru a primi informații ulterioare legate de alte evenimente susținute de AREAL - spațiu pentru dezvoltare coregrafică
*
Required

Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod neechivoc și liber consimțământul ca AREAL - spațiu pentru dezvoltare coregrafică, în temeiul art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția datelor (Regulamentul GDPR), să efectueze următoarele acțiuni:

Fotografierea în timpul evenimentelor sau spectacolelor  D.A.N.C.E™ respectiv utilizarea acestora în mediul online (rețele sociale media, website)

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy