Hae mukaan Vihreiden nuorten mentorointiohjelmaan Nuorten Eurooppa!
Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua mentorointiohjelmaan, jossa kuusi kirjoittajaa pääsee ammattikirjoittajien ja toimittajien mentoroitavaksi kehittämään omia kirjoitus- ja vaikuttamistaitojaan!

Mentoroitavat pääsevät kirjoittamaan oman artikkelin, jossa käsitellään nuorten roolia ja vaikutusmahdollisuuksia nykypäivän ja tulevaisuuden Euroopassa. Kirjoitukset tullaan julkaisemaan syksyllä 2019 Ajatuspaja Vision Vihreä Tuuma -verkkolehdessä (www.vihreatuuma.fi) sekä painettuna liitteenä Vihreä Lanka -lehden välissä. Nyt jos koskaan on siis mahdollisuus vaikuttaa ja jakaa ajatuksensa kymmenille tuhansille lukijoille!

Mentorointitapaamisia järjestetään kaksi ja ohjelmaan osallistuvat sitoutuvat osallistumaan niihin:
1. tapaaminen Väentapaaminen: Nuorten Eurooppa - Europe of the Youth -tapahtumassa Hämeenlinnassa sunnuntaina 5.5.
2. tapaaminen perjantaina 7.6. Helsingissä.

Mentoroitavilta odotamme innostusta kirjoittamiseen sekä yhteiskunnallista paloa muutokseen ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämiseen. Aikaisempaa kirjoituskokemusta ei vaadita, halu kehittyä kirjoittajana on kaikkein oleellisinta! Mentorointiohjelma on mentoroitaville maksuton, mutta sinun tulee maksaa osallistumismaksu Nuorten Eurooppa - Europe of the Youth -tapahtumaan.

Viimeinen hakupäivä on sunnuntaina sunnuntaina 21.4. ja hakijoille ilmoitamme tuloksista seuraavan viikon alussa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Mentoroitavien valinnassa toteutamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta.
Vihreiden nuorten tapahtumat ovat häirinnästä ja syrjinnästä vapaata aluetta. Kaikki tapahtumiin osallistuvat sitoutuvat tähän.

Mikäli sinulla on mentorointiohjelmasta, lomakkeesta tai käytännön järjestelyistä kysyttävää, olethan yhteydessä Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelija Katri Yliseen (katri.ylinen@vihreatnuoret.fi / 045 139 3999)

Email address *
Kutsumanimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Sukupuoli *
Keräämme tiedon raportointitarkoituksiin.
Kotipaikkakunta *
Keräämme tiedon raportointitarkoituksiin.
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Erityisruokavaliot
Kaikki ohjelman yhteydessä tarjottava ruoka on vegaanista.
Your answer
Oletko ennen osallistunut Vihreiden nuorten tapahtumiin *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service