SKEY ry:n kouluttajaverkostokysely
SKEY ry (Suomen kestävän elämäntavan yhteisöt ry) on kokoamassa listaa kestävän elämäntavan eri osa-alueiden eli ekologisen, sosiaalisen, taloudellisen ja kulttuurisen/ maailmankuvallisen kestävyyden kouluttajista. Toivomme tietoja sekä kokeneilta, ammattimaisilta kouluttajilta että niiltä, jotka haluavat tarjota osaamistaan "omalle porukalle", esim. Skeyn tai yhteistyökumppaneiden järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapauskohtaisesti määrittelet itse, teetkö koulutuksen vapaaehtoistyönä, vaihtotalouden periaatteilla tai rahakorvauksesta.

"Koulutus" käsitetään kouluttajaverkostossa laajasti: virallisiin koulutusjärjestelmiin kuuluvan tai kuulumattoman kurssimuotoisen koulutuksen lisäksi myös talkoiden tai muun tekemällä oppimisen järjestäminen voi olla koulutusta.

Kouluttajalista tullaan julkaisemaan Skeyn uusilla nettisivuilla, jolloin osaamisesi saa julkista näkyvyyttä. Voit myös valita vaihtoehdon "Tietojani ei saa julkaista verkkosivuilla", jolloin antamasi tiedot tallennetaan Skeyn tietopankkiin.

Jos on kysyttävää, lähetä viesti: skey.pj@gmail.com

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Nettisivu
Your answer
Taustakoulutus
Your answer
Koulutuskokemus *
Your answer
Mitä haluat kouluttaa? *
Required
Tähän voit tarkentaa tarjoamaasi koulutusta *
Your answer
Millä kielillä voit opettaa? *
Required
Tietojen julkisuus
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service