Compendiu al jurisprudenței Curții Constituționale a Republicii Moldova (1995-2017)
Compendiul jurisprudenței Curții Constituționale a Republicii Moldova (1995-2017) este singura lucrare de acest gen, ce cuprinde textul actualizat al Constituției Republicii Moldova și jurisprudența Curții Constituționale pentru perioada 1995-2017, structurată pe articole. Ediția operează cu interpretări ale Constituției Republicii Moldova, bazate exclusiv pe textele oficiale ale hotărârilor Curții Constituționale.

Totodată, compendiul include jurisprudența relevantă a Curții Europene pentru Drepturile Omului, unde aceasta are tangență cu jurisprudența Curții Constituționale a Moldovei. Avantajul ediției constă în existența unui index eficient de căutare după cuvinte cheie, care facilitează găsirea rapidă a jurisprudenței necesare în funcție de subiectul dorit.

Lucrarea este publicată de editura Wolters Kluwer, are 536 de pagini, de o calitate grafica exceptionala, fiind destinată juriștilor, studenților și cercetătorilor. Este un instrument excepțional pentru avocați la întocmirea cererilor de ridicare a excepțiilor de neconstituționalitate.

Pentru a cumpăra cartea vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți fi contactat de agentul de vânzări. Prețul cărții este de 599 lei și include livrarea în raza mun. Chișinău.

Titlu Fără titlu
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Telefon de contact: *
Your answer
Adresă e-mail: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms