Tule mukaan - Arctic Lapland Rally 2020 tarvitsee sinua!
Tammikuussa 17.-18.1.2020 ajettavaan Arctic Lapland Rallyyn haetaan taas talkooporukkaa! Oletko Sie reipas, oma-aloitteinen, täysi-ikäinen ja valmis työskentelemään yhden maailman ainutlaatuisimman talvirallin parissa? Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta autourheilutapahtumissa työskentelystä niin ei hätää, me koulutamme sinut tehtäviisi ja varmasti onnistut hoitamaan ne ammattimaiseen tapaan! Koulutuksia erikoiskoetoimintaan sekä muihin pisteisiin järjestetään joulu- ja tammikuun aikana.

Käsipareja tarvitaan siis erikoiskokeille, huoltoalueelle, siisteihin sisätöihin toimistoon sekä liikenteenohjaukseen ja järjestyksenvalvontaan. Erikoiskokeilla työskentely sopii kaikille kokemuksesta riippumatta. Mukaan tarvitset vain itsesi, säänmukaista vaatetusta sekä iloista mieltä! Houkkaa kaveri mukaan ja pääsette yhdessä jakamaan tämän upean tapahtuman ja luomaan unohtumattomia muistoja. Toki, tutuiksi näissä porukoissa helposti tullaan eli yksin voit vallan mainiosti hypätä kelkkaan. Kerro rohkeasti vahvuusalueesi meille ja me etsimme sinulle loistavan paikan, jotta pääset niitä hyödyntämään.

Talkooväelle tarjoamme lämpimän ruoan, eväät erikoiskokeille lähteville sekä polttoaineet Rovaniemen Urheiluautoilijoiden tiloilta tehtäväpisteeseesi ja takaisin. Mikäli asut muualla kuin Rovaniemellä niin huomaathan, ettemme pysty tarjoamaan matkaasi paikkakunnalle tai majoitusta kilpailu aikana. Lisäksi lauantai-iltana yhteisen kokoontumisen, missä pääset näkemään muita talkoolaisia sekä kertomaan kokemuksistanne tehtävienne parissa. Keväällä järjestämme vielä kiitostilaisuuden kaikille talkoolaisille ja siitä infoa seuraa myöhemmin lisää.

Tervetuloa mukaan 55. kerran ajettavan Arctic Lapland Rallyn järjestelyihin!
Email address *
Nimi *
Ikä *
Puhelinnumero *
Päivät, joina olen käytettävissä *
Required
Aiempi kokemus autourheilusta
Minulla on auto käytettävissä kilpailun aikana
Clear selection
Toive työpisteesi sijoittumisesta
Lisätietoja järjestäjälle
Saako tietoni tallentaa myöhempää käyttöä varten? Mm. yhdistyksen muut järjestettävät sekä vierailtavat kilpailut. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy