Inscripció a la 3a sessió de "Fet al Bages: visites a productors i elaboradors de la comarca"
Dia: Dimecres, 16 de maig de 2018
Hora: 16.30 h a 20 h
Lloc: Consell Comarcal del Bages (veure mapa: https://goo.gl/maps/i15rGCxj81P2)

-----

DESCRIPCIÓ:
En aquesta tercera sessió us explicarem:
- els beneficis que reporten les visites als productors i empreses que obren les portes; al territori , al sector turístic i al consumidor.
- com les tendències turístiques actuals són una oportunitat per aquelles empreses i productors que opten per aquesta línia de màrqueting.
- com les visites a empreses són la manera més genuïna de mostrar una destinació turística i donar a conèixer la seva realitat, el seu teixit productiu i els productes més singulars.
Cognoms: *
Nom: *
Empresa (nom comercial): *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy