Workshop : „Cuvintele ne creează viața” cu Marius Spiridon - Createrra (VegFest 2022)
Completând acest formular îți transmiți intenția de a participa la workshopul „Cuvintele ne creează viața” facilitat de Marius Spiridon (Createrra) organizat în cadrul evenimentului Vegfest București din perioada 17-19 iunie 2022 la Casa Universitarilor. Workshopul va avea loc duminică, 19 iunie 2022, de la 15.30 la 17.30.

Ce este workshopul acesta? 💫 Cum ar fi să stai față în față cu propriile tale frici, limitări și credințe care te împiedică să obții ceea ce-ți dorești și apoi să găsești calea pentru a face pace cu ele, pentru a le da din calea ta? De multe ori când mergem în lume, dorința noastră este de a fi acceptați, admirați, respectați, de a fi iubiți și valorizați. Ceea ce stă între noi și aceste dorințe sunt propriile conversații din mintea noastră și modul în care percepem propria imaginea de sine, care ne blochează și în care nu descoperim prea mult respect.

Astfel, acest workshop este despre ce anume stă între noi și puterea autentică din interiorul nostru prin cuvintele pe care le-am ținut pentru noi și felul cum ele ne-au întemnițat într-un loc departe de ceea ce ne dorim de la viața noastră. Cum? Prin instrumente de putere pe care le-am descoperit trăind pentru 10 ani alături de un trib de indieni, ce acum le pun în lumea în programe transformaționale în cadrul companiei Createrra fondată din 2017💜

Participarea la acest workshop este gratuită pentru toți participanții.

Vă invităm să aduceți pernuțe/salteluțe sau ceva moale pentru stat jos, întrucât în cele 2 ore de workshop vom petrece timp de calitate în natură.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tău complet *
Adresă de e-mail
Număr de telefon *
Vârsta ta
Ce te-a făcut să spui DA acestui workshop?
Care este acel un lucru pe care dacă l-ai obține de la acest workshop, atunci timpul și energia ta va fi meritat?
Ești de acord să participi la workshop duminică, 19 iunie 2022, de la 15.30 la 17.30 și să-ți aduci propria pernuță sau salteluță pentru confortul tău în natură în timpul evenimentului? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy