Színes Történetek Tábor - jelentkezés
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím *
Telefonszám *
Lakcím (a számla kiállításához szükséges) *
Milyen önismereti témák foglalkoztatnak leginkább?
Ételérzékenység jelzése
Egyéb megjegyzés, kérdés a szervezők felé.
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A programra való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az eseményről.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza a Szervezőt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv.  rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni az info@rudolfpanka.com címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A regisztráció elküldésével Ön igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy