Прашалник за ученици
Почитувани ученици, целта на прашалникот е да добиеме искрени одговори од ваша страна. Вашите одговори ќе бидат показател за нас, како образовна институција од наредната уписна година 2019/20 да воведеме нов образовен профил, кој е во подем, нуди многу можности и е баран на пазарот на трудот.
Своето образование ќе го продолжам во
При изборот на училиштето за продолжување на моето образование ќе се водам од
Наброј неколку образовни профили кои ги има во нашите средни училишта
Your answer
Наброј четири најомилени наставни предмети кои досега си ги изучувал
Your answer
Дали ти се случило она што го слушаш или гледаш да го прикажеш со цртеж
На што те асоцира поимот графички дизајн: (може повеќе одговори)
Со кој наставен предмет би го поврзал поимот графичкиот дизајн
При изборот да купиш одредено парче облека, маица битно ти е:
Кога би ти се дала можност да учествуваш во тим за изработка на лого, промотивен материјал, флаер, паноа, реклама и др на новотворениот спортски клуб, како ти би реагирал?
Кого би ти се понудело да се запишеш во средно училиште во градот, кое има образовен профил техничар за графички дизајн:
Кој начин на презентација би бил најсодветен за детална информација за новиот профил?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service