DBGA Jongerenworkshop "Kom en Celebrate!"
Tijdens de 10e editie van Den Bosch goes a cappella (DBGA) op 24 september 2017 doe je mee aan de workshop 'Kom aen Celebrate!' voor jongeren vanaf 12 jaar. Tijdens twee workshops wordt je meegenomen in de muziek- theaterwereld van a cappella met als afsluiter een gezamenlijk optreden in de grote zaal van Perron-3, vlak voor het speciale slotoptreden van The Jukebox boys.

Het festival is van 10.30 uur tot 18.30 uur. De tijden van de workshop 'Kom en Celebrate!' wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Tussen de workshops door is er genoeg tijd om een kijkje te nemen bij zo'n 30 ensembles die verdeeld over een aantal zalen korte optredens verzorgen met sterk uiteenlopende a cappella stijlen.

Kosten voor deelname is € 6,25 per persoon.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL36RABO013261056 t.n.v. Stichting DBGA te ’s-Hertogenbosch onder vermelding van je naam / e-mailadres. Pas na ontvangst van je betaling is de inschrijving definitief.

Na inschrijving ontvang je de meerstemmige bladmuziek en oefenmateriaal zodat je je thuis of samen met je groep kunt voorbereiden.

Email address *
Naam *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Bevestiging deelname
Na inschrijving ontvang je de meerstemmige bladmuziek en oefenmateriaal zodat je je thuis of samen met je groep kunt voorbereiden. Het hierboven ingevulde e-mailadres zal worden gebruikt om je verder te kunnen informeren.
Speciaal voor muziekdocent / (muziek)begeleiders van jongeren:
Heb je nog vragen? Stel hieronder of mail ons op info@denboschgoesacappella.nl
Your answer
Kom en Celebrate!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms