ILMOITTAUTUMINEN: Huuliharpun alkeiskurssi 1.–2.11.2019

Pe 1.11.2019 klo 17.00–18.30
La 2.11.2019 klo 10.00–11.30
op. Janne Ojajärvi
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Kurssilla tutustutaan huuliharppuun ja sen soiton perusteisiin. Opetellaan yksinkertaisia harjoituksia ja helppoja melodioita. Opetus tapahtuu korvakuulolta, mutta apuna ovat myös helpot tabulatuurit. Kurssilla soitetaan C-vireistä bluesharppua, ota oma harppu mukaan! Soittimen hankintaan löytyy vinkkejä kurssin opettajan laatimalta nettisivulta: https://janneojajarvi.com/vinkkeja-huuliharpun-ostoon/

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse - Terms of Service