Borang Pendaftaran Program Ramadhan Impact Malaysia
Impact Malaysia merupakan agensi di bawah kawal selia Kementerian Belia dan Sukan, untuk pembangunan belia dan impak sosial.

Pada bulan Ramadan ini, Impact Malaysia ingin mengajak orang muda untuk menjalani Ramadan secara berimpak, menerusi siri pengisian yang berkonsepkan inspirasi dan motivasi dengan nilai-nilai Islam, di samping siri kelas bisnes dan peningkatan diri. Harapan kami supaya orang muda belia dapat mentransformasikan diri ketika bulan Ramadan ini, membangunkan karakter dan mencapai potensi yang lebih baik selepas berlalunya bulan yang penuh berkat ini.

#BisnesOrangMuda:
Sebuah kursus pendek yang dikendalikan pakar industri, bertujuan untuk menggalakkan belia mempelajari kemahiran yang boleh menjana pendapatan, membantu belia membuka pendapatan sampingan dan membantu belia yang sudah berniaga untuk memajukan perniagaan mereka.

Takeover Ramadan:
Kelas berbentuk webinar yang bertujuan untuk memberi motivasi, inspirasi dan strategi untuk orang muda membuat transformasi diri pada bulan Ramadan.

Chillax Ramadan:
Program berbentuk forum dan bual bicara, berkenaan topik yang berkaitan dengan keagamaan, perhubungan, motivasi diri dan pelbagai isu berkaitan gaya hidup dan pemikiran orang muda.
Nama Penuh *
Umur *
E-mel *
No Telefon *
Program yang anda mahu daftar? *
Required
Anda mahu sijil? (sijil akan dihantar melalui e-mel) *
Anda biasa menggunakan fasiliti tele-konferens (contoh: Google Hangouts, Google Meet) atau Google Classroom? *
Bagaimanakah cara yang paling pantas dan responsif untuk menghubungi anda? *
Bagaimanakah anda dapat tahu tentang program Impact Malaysia? *
Jika anda pilih 'lain-lain', sila nyatakan
Impact Malaysia sedang mencari anak muda yang aktif dan mahu mencipta impak sosial dalam masyarakat, melalui program Impact Youth. Kami menawarkan banyak program kesukarelawanan, pembangunan kapasiti dan pelbagai peluang pembangunan belia. Adakah anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada Impact Youth? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Volunteer Malaysia. Report Abuse